spot_img

Θα τα σπάσει όλα το νέο Dacia Duster (spy pics)

H Dacia θα κυκλοφορήσει στο τέλος του έτους τη νέα γενιά Duster και αναμένεται με νέα σχεδίαση, νέα πλατφόρμα και νέα έκδοση.

Μόνο επιτυχημένο πρέπει να θεωρείτε το project της Dacia, με την πρώτη γενιά του Duster να έχει ξεπεράσει τις αρχικές προσδοκίες. Τώρα, έρχεται η δεύτερη γενιά, 7 ολόκληρα χρόνια μετά την πρώτη, με το Value For Money να έχει πετύχει τους στόχους του.

To νέο Duster θα διαφέρει σημαντικά από το προηγούμενο, ενώ θα έχει πιο επιθετική σχεδίαση, ώστε να εναρμονίζεται με τα δεδομένα του σήμερα και του αύριο. Επιπλέον, το Duster θα μεγαλώσει σε διαστάσεις, με τον όγκο του να φέρνει σε μοντέλα της ίδιας κατηγορίας.

Θα βασιστεί στην νέα πλατφόρμα CMF-B της Renault, ώστε να αποκτήσει και μια 7θέσια έκδοση, ότι πρέπει δηλαδή για να καλύπτει τις ανάγκες όλων.

Όσον αναφορά τους κινητήρες το Duster θα προσφέρεται με τον 1.500άρη dCi πετρελαιοκινητήρα της Renault, αλλά και τον 1.2 TCe turbo βενζινοκινητήρα της εταιρείας με 120 ίππους. Τέλος, το Duster θα διατίθεται σε 2κίνητες και 4κίνητες εκδόσεις.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles