spot_img

Θέλει να πιάσει τους αναβάτες της Yamaha o Dovizioso

O Andrea Dovizioso πιστεύει πως η υπόθεση τίτλος είναι πια τελειωμένη και πλέον θα επικεντρωθεί στο να ολοκληρώσει στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Ο Ιταλός ξεκίνησε ιδανικά το 2018 κερδίζοντας τον εναρκτήριο αγώνα στο Κατάρ, όμως στη συνέχεια ανέβηκε μόλις μια φορά στο βάθρο. Αρκετά μέτρια αποτελέσματα, λάθη και πτώσεις τον έχουν φέρει στο μέσο της χρονιάς, 77 βαθμούς πίσω από τον Marc Marquez, 31 πίσω από τον Valentino Rossi και 21 πίσω από τον Maverick Vinales.

Πλέον ο στόχος του Ιταλού είναι να πλησιάσει όσο πιο πολύ τους δύο εργοστασιακούς αναβάτες της Yamaha.

Η διαφορά από τον Marquez είναι πολύ μεγάλη, αλλά περισσότερο ανησυχώ για τη διαφορά με τις Yamaha αυτή τη στιγμή και όχι την Honda. Θέλουμε να βελτιωθούμε βαθμολογικά αλλά και σε σημεία που δεν είμαστε καλοί, διότι όταν δεν είμαστε σε αυτό το σημείο δεν μπορούμε να παλέψουμε με τον Valentino, τον Maverick και άλλους αναβάτες.

Μπορεί ο ίδιος να πάλεψε για το πρωτάθλημα το 2017, όμως φέτος η ιδέα αυτή δεν είναι τίποτα παραπάνω από σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Δεν υπάρχει λόγος να παλέψω για το πρωτάθλημα. Ακόμα και πριν το Sachsenring δεν σκεφτόμουν τον Marc. Έκανε τη σωστή δουλειά σε όλους τους αγώνες και έφτιαξε μια μεγάλη διαφορά. Η διαφορά στην ταχύτητα μας είναι μικρή, οπότε δεν ανησυχώ γι’αυτό. Η πραγματικότητα είναι πως η διαφορά στη βαθμολογία είναι πολύ μεγάλη και δεν σκεφτόμαστε το πρωτάθλημα διότι δεν υπάρχει λόγος αυτή τη στιγμή.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles