spot_img

Θέλει βελτίωση στη χρήση των ελαστικών η Mercedes σύμφωνα με τον Hamilton

Ο Lewis Hamilton πιστεύει, πως η Mercedes πρέπει να βελτιωθεί στον τρόπο που διαχειρίζεται τα ελαστικά της μετά την ήττα από τον Vettel στην Αυστραλία.

Ο Βρετανός ξεκίνησε τη σεζόν του 2017 με την pole position στο GP Αυστραλίας και είχε τη πρωτοπορία στα πρώτα στάδια του αγώνα. Όμως δυσκολεύτηκε πολύ με τα ελαστικά στο πρώτο stint και αναγκάστηκε να μπει νωρίς στα pit.

Ως αποτέλεσμα κόλλησε στη κίνηση με τον Sebastian Vettel να μένει έξω κάνοντας το overcut και να περνάει στη 1η θέση.

«Η ομάδα μου ζήτησε να δίνω πληροφορίες για τα ελαστικά σε όλη τη διάρκεια του stint. Δεν είχαμε τον ρυθμό να ανοίξουμε τη διαφορά από τον Sebastian και αυτό φάνηκε από νωρίς. Επιλέξαμε να μείνουμε στο αρχικό μας πλάνο, όμως αυτό δεν λειτούργησε».

Παρά το γεγονός πως η νίκη δεν ήρθε για τον Hamilton, ο ίδιος παραμένει ευχαριστημένος πως το μονοθέσιο που έχει στα χέρια του μπορεί να διεκδικεί νίκες.

«Δεν μπορώ να πω πως είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. Αν δεις ρεαλιστικά την κατάσταση, βλέπεις πως ερχόμαστε από μια τεράστια αλλαγή στους κανονισμούς και το γεγονός πως παλεύουμε για νίκες μας κάνει περήφανους. Είναι υπέροχο που η Ferrari είναι εκεί που είναι. Είναι καλό για το άθλημα το ότι έχουμε τέτοια μάχη. Μπορούσα να κερδίσω τον αγώνα, όμως ξέρω πως υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερα. Δεν μπορείς όμως να τα κερδίσεις όλα».

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles