spot_img

Θες να δεις από κοντά έναν αγώνα F1; Δείξε τις ικανότητές σου στο Red Bull Pit Stop Challenge και κέρδισε μια μοναδική Red Bull εμπειρία αγώνα!

Το ταχύτερο ρεκόρ Pit Stop στον κόσμο έχει τεθεί από τη Red Bull Racing. Μπορείς να σπάσεις το χρόνο του Pit Stop Crew; Παίξε το Red Bull Pit Stop Challenge, βρες τον κωδικό σου στο νέο συλλεκτικό κουτάκι Red Bull και κέρδισε μοναδικά δώρα!

1,82”, είναι ο χρόνος που είχε κάνει η Red Bull Racing στο Grand Prix της Βραζιλίας το 2019, βοηθώντας τον Max Verstappen να φτάσει στη νίκη. Τώρα ήρθε η δική σου σειρά, μέχρι τις 20 Ιουνίου που λήγει ο διαγωνισμός, να σπάσεις το ρεκόρ του Pit Stop Crew και να αναδειχθείς top scorer στο leaderboard του παιχνιδιού.

Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στο redbull.com/pitstopchallenge, να παίξεις με σκοπό να κάνεις τον καλύτερο χρόνο και να βάλεις τον κωδικό που θα βρεις στο νέο συλλεκτικό κουτάκι Red Bull που κυκλοφορεί. Ίσως να είσαι εσύ ένας από τους δύο τυχερούς που θα βρεθεί σε Grand Prix της F1 στην Αυστρία και θα ζήσει μια μοναδική Red Bull εμπειρία αγώνα! Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς οι 48 γρηγορότεροι παίκτες του leaderboard θα κερδίσουν Official Red Bull Racing merchandise, όπως μοναδικά backpacks, jackets και t-shirts.

Μάθε περισσότερα εδώ: redbull.com/pitstopchallenge

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles