spot_img

Θετικό αποτέλεσμα θέλει στην Σιγκαπούρη ο Alonso

O Fernando Alonso πηγαίνει στην Σιγκαπούρη με ελπίδες για βαθμούς για την ομάδα του, αλλά και χωρίς προβλήματα αξιοπιστίας.

Ο Ισπανός οδηγός της McLaren πηγαίνει στην Σιγκαπούρη όπου έχει κερδίσει 2 φορές και τώρα θέλει ένα καλό αποτέλεσμα στους βαθμούς. Η βρετανική ομάδα θέλει να εκμεταλλευτεί τα χαρίσματα του σασί της MCL-32, μιας και τα χαρακτηριστικά της μπορούν να τη βοηθήσουν να βρεθεί στη 10άδα.

Στον Alonso αρέσει το σιρκουί της Marina Bay και θέλει εκείνος και η ομάδα του να μεγιστοποιήσουν τις δυνατότητές της.

Η Σιγκαπούρη είναι ένα πολύ ωραίο μέρος, καθώς το συγκεκριμένο σιρκουί ταιριάζει στο πακέτο μας περισσότερο από άλλα, οπότε μας δίνει την ευκαιρία για ένα θετικό αποτέλεσμα. Είναι κάτι σαν το Μονακό της Ανατολής. Είναι ένα σιρκουί πόλης στη καρδιά της πόλης με εξαιρετική ατμόσφαιρα. Είναι δύσκολα. Κάνει ζέστη, έχει υγρασία και είναι σκληρή στα μονοθέσια και στους οδηγούς. Είναι όμως πολύ διασκεδαστική. Έχει αναπηδήσεις, είναι στενή και με προκλήσεις. Χρειάζεσαι ένα μονοθέσιο με καλή πρόσφυση και set-up υψηλής αεροδυναμικής αντίστασης. Οπότε έχουμε σίγουρα πολλές ευκαιρίες εδώ, όμως πρέπει να είμαστε σίγουροι πως έχουμε και την αξιοπιστία.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles