spot_img

To crossover της Lada είναι εδώ!

Η Lada έκανε την έκπληξη και παρουσίασε δύο νέες εκδόσεις του Vesta και πλέον η πρόσθεσε στη γκάμα της επιπλέον μοντέλα, αλλά όχι οποιαδήποτε.

Τα ονόματά τους είναι Vesta SW και Vesta SW Cross, τα οποία βασίζονται στο πρωτότυπο που είχαμε δει το 2015, ενώ φέρουν πολλά κοινά στοιχεία με την σεντάν έκδοση. Επιπλέον, η Lada έχει μεγαλώσει τους χώρους, ώστε να είναι ακόμα πιο άνετο και ευρύχωρο.

Περισσότερη προσοχή όμως, έχει δοθεί στο Vesta SW Cross, με πλαστικά προστατευτικά γύρω από το SUV, ενώ διαθέτει επίσης αλουμινένιες λεπτομέρειες στους προφυλακτήρες, ενώ οι ράγες οροφής έχουν χρωμιωθεί.

Όπως είναι λογικό, η crossover έκδοση είναι μεγαλύτερη σε διαστάσεις, με την Lada να μην δίνει πολλές πληροφορίες για τα δύο της μοντέλα. Το μόνο ου γνωρίζουμε προς το παρόν, είναι η γκάμα των κινητήρων, η οποία είναι ίδια με την σεντάν έκδοση. Συγκεκριμένα έχουμε τον 1.600άρη απόδοσης 106 ίππων και 5τάχυτο αυτόματο κιβώτιο και τον 1.800άρη απόδοσης 122 ίππων, ο οποίος διαθέτει 5τάχυτο αυτόματο ή μηχανικό κιβώτιο.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles