spot_img

Tο νέο Fiat 500 Anniversario θα σε πάει πίσω στον χρόνο (pics+vid)

Συμπληρώθηκαν 60 χρόνια από την κυκλοφορία του Fiat 500 και η ιταλική εταιρία θέλει να το γιορτάσει με μία ακόμα ειδική και ταυτόχρονα σπέσιαλ έκδοση του μικρού της μοντέλου.

Το επετειακό μοντέλο, ξεχωρίζει από γυμνό μάτι, με τις retro του λεπτομέρειες και τις χρωμιωμένες πινελιές της Fiat σε πολλά σημεία του αυτοκινήτου. Επιπλέον, οι ζάντες θα σε ταξιδέψουν σε μια άλλη εποχή, πιο κλασική και φινετσάτη, όπως αρμόζει σε ένα μοντέλο όπως το 500άρκι. Και για να πούμε και την λεπτομέρεια της λεπτομέρειας, οι ζάντες είναι 16 ιντσών και φέρουν πάνω τους το κλασικό λογότυπο της Fiat.

Διατίθεται σε δύο αποκλειστικές αποχρώσεις. Τα Sicilia πορτοκαλί και Riviera πράσινο, οι οποίες είναι νέες αποχρώσεις και αποκλειστικές για την συγκεκριμένη έκδοση. Το εσωτερικό, έχει επενδυθεί άκρως προσεκτικά με ειδικό ύφασμα και λογότυπα.

Όσον αναφορά τους κινητήρες, το 500 Anniversario συνδυάζεται με όλη τη γκάμα της Fiat για το 500 και το 500C, οι οποίοι ξεκινάνε από τους 69 ίππους και φτάνουν μέχρι και τους 105.

 

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles