spot_img

To πιο περίεργο μονοθέσιο Mercedes που οδήγησε ποτέ ο Hamilton

O Lewis Hamilton ήταν φανερά απογοητευμένος μετά το GP του Μονακό, με τον ίδιο να μην νιώθει καλά το μονοθέσιό του.

Ο Βρετανός αντιμετώπισε πολλά προβλήματα με το set-up, καθώς η Mercedes δεν μπόρεσε να βρει τις κατάλληλες ρυθμίσεις. Ως αποτέλεσμα, έκανε αλλαγές στα τυφλά πριν τις κατατακτήριες, με αποτέλεσμα ο Hamilton να μην έχει καθόλου καλή αίσθηση.

Η 14η θέση ήταν ότι χειρότερο για τον ίδιο στις κατατακτήριες, ενώ στον αγώνα τερμάτισε στην 7η θέση, σε ένα πολύ ασυνήθιστο για τον ίδιο μονοθέσιο.

«Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν ήταν ένα χαρούμενο αυτοκίνητο. Ήταν το πιο περίεργο οδηγικά μονοθέσιο που έχω οδηγήσει με την ομάδα. Ήταν πολύ δύσκολο. Όμως, αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχουμε ένα πολύ καλό μονοθέσιο. Θα αναδιοργανωθούμε και θα φέρουμε το μονοθέσιο εκεί που του αρμόζει, προσπαθώντας να κατανοήσουμε την ultra-soft γόμα καλύτερα. Θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί».

Επιπλέον ο Hamilton μίλησε και για την Ferrari και το γεγονός πως η SF70H συμπεριφέρεται άψογα σε κάθε πίστα, ενώ η W08 έχει σκαμπανεβάσματα.

«Η Ferrari φαίνεται να λειτουργεί σε κάθε πίστα. Οι επόμενοι 14 αγώνες θα είναι πολύ δύσκολοι. Έχουν το καλύτερο μονοθέσιο όλη τη χρονιά, όπως είχαμε κι εμείς. Συμπεριφερόταν τέλεια σε όλες τις πίστες. Το μονοθέσιο μας όμως φέτος δεν βολεύεται σε όλες τις πίστες. Έχουμε ακόμα αρκετούς αγώνες. Πήραμε μερικούς βαθμούς και γνωρίζουμε πως η Ferrari δεν είναι αλεξίσφαιρη».

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles