spot_img

Τραυματίστηκε ξανά ο Quartararo

Σε νέους μπελάδες μπήκε ο Fabio Quartararo, o οποίος έσπασε ξανά το αριστερό του χέρι, όμως ευτυχώς για τον ίδιο θα γλιτώσει το χειρουργείο.  

Τους τελευταίους αγώνες του 2022 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP, ο Φάμπιο Κουαρταραρό τους πραγματοποίησε με ένα σπασμένο δάχτυλο στο αριστερό του χέρι. Ο Γάλλος, παρά τον τραυματισμό του, κατάφερε να τα δώσει όλα και να παλέψει μέχρι τέλους για την υπεράσπιση του τίτλου, κάτι που τελικά δεν κατάφερε.

Μετά το τέλος του πρωταθλήματος ο Quartararo είχε προγραμματίσει επέμβαση στο σπασμένο του δάχτυλο για να διορθώσει το πρόβλημα. Προτίμησε τελικά να ακολουθήσει την φυσιολογική ροή της αποθεραπείας, αναβάλλοντας το χειρουργείο. Η ατυχία όμως τού χτύπησε την πόρτα καθώς σε προπόνηση motocross πριν από μερικές ημέρες ο Γάλλος αναβάτης της Yamaha έσπασε το αριστερό χέρι του σε διαφορετικό σημείο.

Ο Quartararo δεν είναι από τους φανατικούς της προπόνησης με μοτοσικλέτες όπως άλλοι αναβάτες του MotoGP. Προτιμάει να γυμνάζεται με διαφορετικό τρόπο, κάτι που τελικά του έχει βγει σε καλό καθώς έχει αποφύγει τους τραυματισμούς στη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν.

Yamaha

Αυτήν τη φορά ωστόσο δεν γλίτωσε το κάταγμα, το οποίο ευτυχώς δεν είναι σοβαρό και δεν απαιτεί χειρουργείο. Θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας τις επόμενες εβδομάδες και σύντομα θα επιστρέψει ξανά στις προπονήσεις για να είναι έτοιμος τον ερχόμενο Φεβρουάριο να οδηγήσει ξανά την αγωνιστική του Yamaha.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles