spot_img

Verstappen: «Η μάχη της pole ήταν πολύ αμφίρροπη»

Ο Max Verstappen μίλησε για τη μάχη της pole position του Grand Prix Ιαπωνίας και το γεγονός πως κατάφερε να σημειώσει τον ταχύτερο γύρο.

Την 36η pole position στην καριέρα του στη Formula 1 και τέταρτη φετινή σε ισάριθμους αγώνες, κατέκτησε στο Grand Prix Ιαπωνίας ο Max Verstappen.

  • Μην χάσετε την Τρίτη, 9/4 στις 21:00, την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του GP Ιαπωνίας. Θα μπορείτε να την ακούσετε πατώντας εδώ.

Ο 26χρονος Ολλανδός οδηγός σημείωσε χρόνο 1:28.197 και επικράτησε του Sergio Perez (+0.066), o οποίος συμπλήρωσε το 1-2 για τη Red Bull Racing στις κατατακτήριες δοκιμές της Σουζούκα.

«Ήταν μία αμφίρροπη μάχη για την pole position στο τέλος. Αυτή η πίστα επηρεάζει αρκετά τα ελαστικά, το οδόστρωμα είναι τραχύ. Αν θέλεις να κινηθείς στο όριο, είναι κάτι που δεν αποδίδει πάντα. Θέλεις κάθε γύρος να είναι τέλειος, όμως το σημαντικό είναι η pole position. Είναι μία καλή μέρα για εμάς, η καλύτερη θέση για να εκκινήσουμε στον αυριανό αγώνα. Αυτό είναι που μετράει».

Ακούστε την εκπομπή μας για την F1 με την ανάλυση του Grand Prix Αυστραλίας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε στο παρακάτω βίντεο.  

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής ρωτήθηκε από τον Jean Alesi αν η παρουσία του Sergio Perez δίπλα του στο grid τον κάνει να νιώθει πιο ήρεμος ενόψει της εκκίνησης.

«Είναι εξαιρετικό για την ομάδα να βρισκόμαστε στις θέσεις 1-2, ας ελπίσουμε ότι θα συνεχιστεί και στον αγώνα».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles