spot_img

Verstappen: «Σήμερα ήταν όλα τέλεια είμαι απίστευτα χαρούμενος»

Ο Max Verstappen χάρισε μια ιστορική νίκη ρεκόρ για την Red Bull Racing στο Grand Prix Ουγγαρίας και φυσικά δήλωσε απίστευτα χαρούμενος με το αποτέλεσμα.

Στο Grand Prix Ουγγαρίας ο Max Verstappen πέτυχε μια ιστορική νίκη στον κόσμο της Formula 1, καθώς ήταν η 12η συνεχόμενη για την Red Bull Racing στο φετινό Πρωτάθλημα και έσπασε το ρεκόρ που κατείχε προηγουμένως η McLaren. Ο Ολλανδός Πρωταθλητής αν και εκκίνησε πίσω από τον Lewis Hamilton στην 2η θέση είχε πολύ καλή αντίδραση όταν έσβησαν τα πέντε κόκκινα φώτα και τον προσπέρασε στην πρώτη στροφή της πίστας του Χανγκαρόρινγκ. Από εκεί και μετά τον είδαμε, όπως και βλέπουμε σχεδόν σε κάθε αγώνα φέτος, να εκτελεί 70 αλάνθαστους γύρους για την 7η συνεχόμενη του νίκη.

Φυσικά και έμεινε πολύ χαρούμενος για το αποτέλεσμα καθώς το τριήμερο δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο ίσως για τα φετινά δεδομένα τρόπο.

«Επιτέλους είχαμε μια πολύ καλή εκκίνηση και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό, γιατί είναι κάτι που προσπαθούμε να βελτιώσουμε. Όταν είδα ότι είχα την εσωτερική ήξερα ότι θα κερδίσω την στροφή. Πάτησα αργά φρένο που είναι δύσκολο με τόσο βαριά μονοθέσια αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Από εκεί και μετά έκανα τον αγώνα μου και το μονοθέσιο ήταν πολύ καλό».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #119 με την ανάλυση του Grand Prix Μ. Βρετανίας. 

Η αυστριακή ομάδα έφερε αναβαθμίσεις αυτό το αγωνιστικό τριήμερο στην RB19, ο Verstappen όμως δυσκολεύτηκε αρκετά με την ισορροπία του μονοθεσίου. Ειδικά στην μάχη της pole position δεν κατάφερε να πιέσει όσο θα επιθυμούσε, αλλά όπως τονίζει στην συνέχεια “στραβοπατήματα” όπως αυτό του δίνουν κίνητρο.

«Δυσκολεύτηκα με το μονοθέσιο στους γρήγορους γύρους, αλλά ήταν πολύ καλό στον αγώνα. Είχε καλή απόδοση με όλες τις γόμες και μπορούσα να κάνω διαχείριση στα ελαστικά για να μπορέσω να χτίσω μια μεγάλη διαφορά μπροστά. Δώδεκα νίκες για την ομάδα είναι κάτι το τρομερό και η πορεία τα τελευταία χρόνια είναι απίστευτη. Εύχομαι να καταφέρουμε να διατηρήσουμε αυτή τη δυναμική για καιρό. Είναι απολαυστικό να δουλεύεις με αυτή την ομάδα και πάντα βοηθάει να έχει και μέρες όπως αυτή το Σάββατο, γιατί σου δίνουν κίνητρο να πιέζεις. Σήμερα ήταν όλα τέλεια».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles