spot_img

Verstappen: «Τελείωσαν οι μέρες που κερδίζαμε από την 11η θέση»

Ο Max Verstappen παραδέχθηκε πως οι μέρες που η Red Bull Racing είχε το ταχύτερο μονοθέσιο και κέρδιζε από όποια θέση ξεκινούσε ανήκουν πλέον στο παρελθόν.

Για τέταρτο συνεχόμενο αγώνα ο Max Verstappen δεν κατάφερε να κερδίσει, κάτι που έχει να συμβεί στη Formula 1 από το 2020! Ο 26χρονος Ολλανδός διατηρεί πάντως ένα σημαντικό βαθμολογικό προβάδισμα έναντι του Lando Norris.

  • Μην χάσετε την Τρίτη 30/7 στις 21:00 την εκπομπή μας για την F1 με την ανάλυση του GP Βελγίου. Βρείτε το link πατώντας εδώ.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής εμφανίστηκε ρεαλιστής μετά το Grand Prix Βελγίου, αναγνωρίζοντας ότι ο ρυθμός της Red Bull Racing δεν του επιτρέπει να κερδίζει όταν εκκινεί από το δεύτερο μισό του grid.

«Ο αγώνας δεν ήταν κακός. Ήταν απλά δύσκολο να κάνεις προσπέραση. Στο πρώτο stint έμεινα ευτυχώς μακριά από μπελάδες στους πρώτους γύρους και κατάφερα να μπω σε DRS. Προσπαθήσαμε να πετύχουμε undercut με το πρώτο pit stop, το οποίο το καταφέραμε. Όμως όλα τα μονοθέσια είχαν παραπλήσιο ρυθμό και ήταν δύσκολο να ανέβω στην κατάταξη. Πάντως εκκινώντας από την 11η θέση, κάναμε καλή δουλειά. Αν κοιτάξουμε τη βαθμολογία, ήταν μία θετική ημέρα για μένα. Πάντα βέβαια θέλεις κάτι παραπάνω, όμως με το ρυθμό που έχουμε στους τελευταίους αγώνες δεν είναι ρεαλιστικό να πιστεύουμε ότι από την 11η θέση στην εκκίνηση μπορούμε να κερδίσουμε. Αυτές οι μέρες δυστυχώς έχουν περάσει. Έχουμε πολλά πράγματα να αναλύσουμε κατά την καλοκαιρινή διακοπή και να δούμε αν μπορούμε να βελτιώσουμε το μονοθέσιο, αρχής γενομένης από τον Αύγουστο στην Ολλανδία».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του GP Ουγγαρίας και τη δραματική νίκη της McLaren πατώντας play στο παρακάτω βίντεο.

Σχετικά με τη δυναμική των υπολοίπων ομάδων, ο Verstappen σχολίασε:

«Ευτυχώς δεν υπάρχει μία ομάδα που να κερδίζει σταθερά τους βαθμούς. Γνωρίζουμε όμως ότι έχουμε δουλειά να κάνουμε, να βελτιωθούμε».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

 

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles