spot_img

Verstappen: «Τίποτα δεν μπορούσε να πάει καλύτερα»

Ο Max Verstappen μίλησε σχετικά με τη νίκη του στην Ιαπωνία, την 57η στην καριέρα του στη Formula 1.

Για τρίτη συνεχή χρονιά ο Max Verstappen επικράτησε στην Ιαπωνία, φθάνοντας τις 57 νίκες στην καριέρα του στη Formula 1. Ο Ολλανδός οδηγός της Red Bull Racing δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα ούτε στην εκκίνηση, ούτε στην επανεκκίνηση του αγώνα, μετά την ημίωρη διακοπή που προκλήθηκε από τη σύγκρουση των Daniel Ricciardo – Alex Albon.

«Ήταν ένας ωραίος αγώνας. Το σημείο κλεδί ήταν να παραμείνω μπροστά στην εκκίνηση. Από εκείνο το σημείο και μετά, η απόδοση του μονοθεσίου βελτιωνόταν στον αγώνα. Όλα εξελίχθηκαν πολύ καλά για εμάς, τα pit stop και η στρατηγική. Δεν θα μπορούσαν τα πράγματα να πάνε καλύτερα».

Μετά την εγκατάλειψη από μηχανικό πρόβλημα στην Αυστραλία, ο Verstappen επέστρεψε στη… φυσική του θέση.

«Ο προηγούμενος αγώνας ήταν ένα μικρό πισωγύρισμα, όμως είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέψαμε στην κορυφή, μπροστά στους φίλους της ομάδας και της Honda».

Ακούστε την εκπομπή μας για την F1 με την ανάλυση του Grand Prix Αυστραλίας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε στο παρακάτω βίντεο.  

Σχετικά με τον αγώνα στην Κίνα που επιστρέφει στο πρόγραμμα της F1 μετά την πανδημία, ο Ολλανδός σχολίασε.

«Θα είναι ιδιαίτερες οι συνθήκες, επιστρέφουμε εκεί μετά από αρκετό καιρό και μάλιστα με αγώνα σπριντ. Θα έχουμε μόνο μία περίοδο ελεύθερων δοκιμών για να προσαρμοστούμε. Θα είναι ένα ενδιαφέρον τριήμερο».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles