spot_img

WEC 6H COTA QP: Τρίτη σερί pole για Rebellion έναντι της Toyota

Η Rebellion Racing πήρε τη pole position για το Lone Star Le Mans σε έναν μονόλογο κατατακτηρίων, με την Aston Martin να δίνει τον ρυθμό στη GTE-Pro.

Οι Gustavo Menezes και Norman Nato πήραν το #1 R13 Rebellion και έγραψαν τον μέσο όρο χρόνου στο 1:47.530 και παρά την κόκκινη σημαία με 5 λεπτά να απομένουν, έμειναν εκεί και άφησαν πολύ πίσω τα δύο TS050 Hybrid. Η δυναμική του αγωνιστικού είναι δεδομένη με το Success Ballast και αυτή ήταν η τρίτη σερί pole position της ομάδας. Στη 2η θέση βρέθηκε το #7 Toyota των Mike Conway και Jose Maria Lopez, οι οποίοι στο αργό LMP1-H ήταν 1.6s μακριά από την κορυφή και αύριο το μέγιστο που μπορούν είναι η 3η θέση στον αγώνα και η συλλογή πολύτιμων βαθμών για το πρωτάθλημα. Στη 3η θέση έκλεισε το #8 Toyota, το οποίο είδε χρόνο να ακυρώνεται και αύριο μένει να δούμε αν μπορεί να απειλήσει την Rebellion.

LMP2

Η Cool Racing με το #42 Oreca των Nicolas Lapierre και Antonin Borga πήραν τη Pole position όντας 0.4s πίσω από τα LMP1 της Toyota και 0.163s μπροστά από την United Autosports των Phil Hanson και Felipe Albuquerque στο #22. Από την 3η θέση θα ξεκινήσει το #36 της Signatech Alpine.

GTE-Pro

Είδαμε για ακόμα μια φορά μια εξαιρετική μάχη, η οποία κρίθηκε στον τελευταίο γύρο σε ένα καταπληκτικό σκηνικό, με τον ήλιο να είναι πολύ χαμηλά στον ορίζοντα. Οι Nicki Tiim και Marco Sorensen στη #95 Aston Martin Vantage έγραψαν τον μέσο όρο χρόνου στο 2:00.733 και πήραν μια μεγάλη pole position στο Τέξας. Η διαφορά ήταν πολύ μικρή, με τη Porsche #92 των Kevin Estre και Michael Christensen να παίρνουν τη 2η θέση, μόλις 0.219s πίσω από το Dane Train και αύριο θα δώσουν μια πολύ μεγάλη μάχη. Μόλις 0.077s πιο πίσω είχαμε τη δεύτερη Vantage GTE και ακολούθησε η δεύτερη Porsche 0.020s στην 4η θέση.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Οι δύο Ferrari έδειχναν να έχουν τη ταχύτητα, αλλά η τελική προσπάθεια δεν ήταν αρκετή, μένοντας 0.1s πίσω από τη Porsche και στο 5-6 για τον αυριανό αγώνα. Η Corvette C8.R δεν είχε τον ρυθμό, ιδιαίτερα στα χέρια του Jan Magnussen, παίρνοντας την 9η θέση συνολικά στις κατατακτήριες και 2 ολόκληρα δευτερόλεπτα πίσω από τον ανταγωνισμό.

GTE-Am

Είδαμε ακόμα μια Pole position για την #56 Porsche της Team Project 1, μπροστά από την Aston Martin #98 και την Porsche #77 της Dempsey-Proton.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles