spot_img

Wolff: «Η Ferrari έχει το πλεονέκτημα ισχύς»

Ο Toto Wolff μετά την ήττα στα ίσα της Mercedes από την Ferrari στο Spa, παραδέχεται πως οι Ιταλοί έχουν περισσότερη δύναμη από την κινητήρια μονάδα.

Ο Lewis Hamilton μπορεί να έδειξε και πάλι την ικανότητα του στη βροχή στο Q3 παίρνοντας ακόμα μια pole position, όμως στον πρώτο γύρο του αγώνα, είδε τον Sebastian Vettel να τον προσπερνά εύκολα και να παίρνει τη νίκη. Ο Βρετανός τόνισε πως στο προσπέρασμα ήταν σαν να μην υπήρχε ο ίδιος στη πίστα, με τη διαφορά ταχύτητας της W09 με την SF71-H να είναι τεράστια.

Μετά τον αγώνα, ο Wolff ήταν απογοητευμένος με τη διαφορά δυναμικής σε μια πίστα όπου η δύναμη από την κινητήρια μονάδα είναι άκρως σημαντική και μίλησε για το προφανές.

Η Ferrari έχει το πλεονέκτημα στην ισχύ πλέον. Το έχουμε δει στις κατατακτήριες. Σε πολλά σημεία στις ευθείες μπορείς να το δεις, ακόμα και όταν στις εξόδους των στροφών δεν είναι πολύ καλύτεροι από εμάς. Η αδυναμία μας στην έξοδο της στροφής 1 ειδικά, φέρνει ένα διπλό μειονέκτημα. Εάν στην πρόσφυση στην έξοδο της στροφής δεν είσαι καλός και υστερείς σε ισχύ, τότε συμβαίνει αυτό που είδαμε στον πρώτο γύρο. Ο τελευταίος αγώνας που ήμασταν ταχύτεροι ήταν το Silverstone. Ήμασταν γρήγορη στην Αυστρία και στην Γαλλία, αλλά έκτοτε η Ferrari έχει το πλεονέκτημα. Είμαι πολύ περίεργος να δω πως θα είναι τα πράγματα στην Monza. Πέρυσι είχαμε τον απόλυτο έλεγχο στον αγώνα και η Ferrari είχε την χειρότερη εμφάνισή της όσον αναφορά την απόδοση.

Στη συνέχει ανέφερε πως υπάρχουν πίστες στο καλεντάρι που θα βολεύουν την W09, καθώς τίποτα δεν έχει τελειώσει.

Υπάρχουν πίστες που έρχονται, οι οποίες μας βολεύουν περισσότερο. Κι έπειτα σίγουρα θα έχουμε πίστες όπου θα έχουμε μεγαλύτερες προκλήσεις, όπως η Σιγκαπούρη και το Μεξικό. Έχουμε ακόμα 8 αγώνες και πολλούς βαθμούς να μαζέψουμε, οπότε τώρα είναι η ώρα όπου πρέπει να αποδώσουμε και να απαντήσουμε στις σοβαρές ερωτήσεις.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles