spot_img

Υποτιμημένος νιώθει ο Hamilton μετά τις κατατακτήριες του Μονακό

Ο Lewis Hamilton είχε την χειρότερη φετινή του ημέρα, με αποτέλεσμα να βρεθεί στην 14η θέση του αυριανού grid για το GP του Μονακό.

Ο Βρετανός ξεκίνησε πολύ καλά θέτοντας τον ταχύτερο γύρο στο FP1, όμως στη συνέχει η ομάδα του άλλαξε το set-up της W08 και ο 3 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ήταν στο πουθενά.

Η Mercedes πήγε στο FP3 με καινούριο set-up, όμως δεν έπιασε στον Hamilton και η γερμανική ομάδα έκανε αλλαγές στα τυφλά για τις κατατακτήριες. Όμως, τίποτα δεν λειτούργησε σωστά, με τον Hamilton να αναγκάζεται να κάνει πολλές διορθώσεις για να ελέγξει το μονοθέσιο. Τελικά, το ατύχημα του Vandoorne, δεν του επέτρεψε να βελτιώσει ενώ ήταν σε γρήγορο γύρο, με αποτέλεσμα να βγει 14ος.

«Δυσκολεύτηκα πάρα πολύ σήμερα με το μονοθέσιο, όμως δεν νομίζω να είχαμε την ευκαιρία για κάτι καλό. Ήμουν αρκετά άτυχος με την κίτρινη σημαία στο τελευταίο κομμάτι, αλλά πλέον δεν έχει καμία σημασία το αν θα πήγαινα ταχύτερα».

Στη συνέχεια ο πολυπρωταθλητής, μίλησε για τα πολλά προβλήματα της ημέρας, αλλά τόνισε πως η εμφάνιση του Valtteri Bottas είναι ένα θετικό βήμα για την ομάδα.

«Είμαι πολύ μπερδεμένος αυτή τη στιγμή και δεν μπορώ να εντοπίσω το πρόβλημα προς το παρόν. Νιώθω πολύ υποτιμημένος αυτή τη στιγμή, αλλά θα προσπαθήσω αύριο για το καλύτερο. Είναι πολύ καλό το ότι ο Valtteri έκανε έναν καλό γύρο. Πρέπει να αναγνωρίσουμε τι πήγε στραβά και γιατί δεν είμαι κι εγώ εκεί πάνω».   

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles