spot_img

Ο χρωματισμός των μονοθεσίων της F1 του 2017 σε αυτοκίνητα παραγωγής (pics)

Honda NSX στα χρώματα της McLaren Honda, το νέο hypercar της Aston Martin στο matte χρώμα της RBR και πολλά ακόμη στην παρακάτω λίστα.

Η αγωνιστική σεζόν της F1 είναι μία ανάσα μακριά, όμως μέχρι να αρχίσει η δράση, ας δούμε πως θα ήταν τα liveries των ομάδων σε αυτοκίνητα παραγωγής.

Στα παρακάτω renders θα δούμε την Aston Martin Valkyrie, την Ferrari LaFerrari, ακόμη και το νέο Alpine A110 να σου φτιάχνουν τη διάθεση και να σε βάζουν ακόμη περισσότερο στο κλίμα πριν τον πρώτο αγώνα της χρονιάς.

Mercedes-Benz AMG GTR

Ένα από τα πιο ισχυρά και όμορφα μοντέλα που έχει βγάλει το Γερμανικό εργοστάσιο την AMG GT. Με απόδοση τα 577 άλογα και το κλασικό ασημί με το μπλε της Petronas να δίνει μια πιο άγρια ομορφιά, σίγουρα είναι από τα κορυφαία της λίστας.

Red Bull Racing Aston Martin Valkyrie

ΗAston Martin Valkyrie, με τα 850 άλογα σε κάνει να λες το λιγότερο «ουάου». Που να το δεις και με το αγωνιστικό livery της RBR σε αυτόν τον πολύ όμορφο matte χρωματισμό.

Ferrari LaFerrari

Όταν ακούς Ferrari, σίγουρα το μυαλό σου πηγαίνει στο κόκκινο Rosso Corsa. Και καλά κάνεις, όμως οι άσπρες λεπτομέρειες από τον χρωματισμό της SF70-H, αντικρίζεις με ακόμη μεγαλύτερο δέος το θηρίο των 949 ίππων.

Force India Mercedes-Benz SLS AMG

Η Force India μας τα αλλάζει φέτος, με τον νέο της βασικό χορηγό να δίνει μία ροζ πνοή στην ομάδα που της προσφέρει και οικονομική ευρωστία. Στην SLS AMG πάντως της πηγαίνει γάντι ο νέος χρωματισμός.

Williams Mercedes-AMG GT Concept

Ταχύτητα και πολυτέλεια. Αυτό προσφέρει το μοντέλο 805 ίππων AMG-GT Concept στα χρώματα της Williams-Martini. Είτε σου αρέσει, είτε όχι το μοντέλο, πρέπει να παραδεχθείς πως είναι καταπληκτικό με αυτά τα χρώματα.

McLaren-Honda NSX

Τα αυτοκίνητα παραγωγής τα «ντύνουμε» με βάση τον κινητήρα που φοράει το κάθε μονοθέσιο, οπότε πρέπει να αποδεχτούμε το Honda NSX στο McLaren Orange χρωματισμό. Μπορούσε να είναι πολύ χειρότερο, όμως εμείς θα πούμε ένα «thumbs up».

Haas Ferrari 458 Speciale

Ένα από τα πιο περίεργα liveries του φετινού grid είναι σίγουρα της Haas. Βέβαια, άμα το «φορέσεις» στην Ferrari 458 Speciale, τότε καταλαβαίνεις πως είναι ακόμη πιο περίεργο. Όπως και να’χει γούστα είναι αυτά και μία Ferrari είναι πάντα μία Ferrari.

Toro Rosso Alpine A110

Ένα αυτοκίνητο που το χαρακτηρίζουμε τουλάχιστον «cute», είναι το νέο Alpine A110. Και τι μπορεί να το κάνει ακόμη πιο όμορφο; Φυσικά τα νέα χρώματα της Toro Rosso. Σίγουρα στο Top 3 για εμάς.

Renault Trezor Concept

Το Trezor Concept έκλεψε την παράσταση στο Paris Motor Show. Μπορεί να φοράει τον κινητήρα ενός μονοθεσίου Formula E, όμως εμείς σας το δίνουμε με τον χρωματισμό της ομάδας της F1, έτσι γιατί μπορούμε.

Sauber Ferrari 812 Superfast

Η Sauber γιορτάζει τα 25 της χρόνια κι εμείς δεν μπορούμε παρά να θαυμάσουμε την νέα 812 Superfast στα επετειακά χρώματα της Ελβετικής ομάδας.

Εσείς, ποιος πιστεύετε πως είναι ο πιο ταιριαστός χρωματισμός σε αυτοκίνητο παραγωγής;

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles