spot_img

Νέο teaser για τo Hyper-GT αυτοκίνητο της McLaren

O διάδοχος της θρυλικής McLaren F1 πλησιάζει όλο και πιο κοντά, με την Βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία να βγάζει ακόμη μια teaser φωτογραφία του πιο αεροδυναμικού μοντέλου στην ιστορία της.

Ξεχάστε ότι ξέρατε για την McLaren. H P1 θα εκθρονιστεί ως το ταχύτερο αυτοκίνητο παραγωγής, με το νέο hypercar να αναμένεται να παρουσιαστεί το 2019.

Η κωδική του ονομασία Β23 και είναι το δεύτερο project του McLaren Special Operations(MSO). Θα διαθέτει τρεις θέσεις και αναμένεται να προσφέρει την απόλυτη απόδοση στον δρόμο. Θα είναι το καλύτερο αεροδυναμικά αυτοκίνητο που κατασκεύασε ποτέ και θα δανείζεται τεχνολογία από την F1.

Το Hyper-GT όπως το αναφέρεται στον Τύπο, θα κατασκευαστεί σε περιορισμένο αριθμό, 106 πιο συγκεκριμένα ο ίδιος αριθμός που κατασκεύασαν οι Βρετανοί με την McLaren F1. Όλες οι μονάδες έχουν ήδη πουληθεί σε πιστούς πελάτες της McLaren, ενώ θα δουλέψουν οι ίδιοι με το MSO για τις προσωπικές στιλιστικές τους επιλογές πάνω στο αυτοκίνητο.

Τεχνικές λεπτομέρειες το αυτοκινήτου δεν έχουν βγει στο φως, όμως πιστεύεται ότι το B23 θα φοράει τον νέο  4.0-liter V8 biturbo κινητήρα, ο οποίος θα υποστηρίζεται από ένα ηλεκτρικό μοτέρ. Οι πρώτες φήμες κάνουν λόγο πως η ιπποδύναμη θα ξεπερνά τα 900 άλογα.

Το νέο hypercar της McLaren θα είναι έτοιμο προς παράδοση στους πρώτους πελάτες της εταιρίας στις αρχές του 2019.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles