spot_img

Δυσκολεύεται με το εμπρός ελαστικό ο Rossi

Ο Valentino Rossi αποκάλυψε πως ο λόγος που δεν είχε καλό ρυθμό στο FP1 του Κατάρ, οφείλεται στην κακή αίσθηση του εμπρός ελαστικού.

Ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της κορυφαίας κατηγορίας σε πρωτάθλημα μοτοσυκλέτας, ήταν αρκετά απογοητευμένος μετά την πρώτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών. Ο «Γιατρός»ήταν 1.483 δευτερόλεπτα πιο αργός από τον χρόνο του νέου του teammate, Maverick Vinales και όπως είναι λογικό, υπάρχει έντονος προβληματισμός στη μία πλευρά του γκαράζ της Yamaha.

O Rossi, εξήγησε πως αυτή τη στιγμή δεν έχει την αίσθηση που θα ήθελε από το εμπρός ελαστικό της Michelin του 2017.

«Υποφέρω αυτή τη στιγμή από το εμπρός ελαστικό. Χάνω την αίσθηση, ειδικά στην είσοδο της στροφής, με αποτέλεσμα να χάνω έχω λιγότερη ταχύτητα. Το είχα πει από την αρχή, όμως φαίνεται να αρέσουν στους άλλους αναβάτες».

Συνολικά για το FP1, o Ιταλός δήλωσε:

«Η απόδοσή μου δεν είναι καλή. Όμως είμαστε στην πρώτη 10άδα και αύριο δεν γνωρίζουμε τι συνθήκες θα έχουμε. Στο τέλος όμως βρήκαμε κάτι καλό και μπορούμε να βελτιωθούμε. Με το μαλακό ελαστικό έχω αρκετή πρόσφυση, όμως αυτό που με ανησυχεί είναι το μεσαίο, καθώς είναι το ελαστικό που θα έχουμε στον αγώνα».

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles