spot_img

Δεν δούλεψαν οι αναβαθμίσεις στην Ferrari

Η Scuderia Ferrari είχε μια πολύ κακή μέρα κατατακτηρίων, με μόλις ένα μονοθέσιό της να μπαίνει στη πρώτη 10άδα για την εκκίνηση.

Ο Sebastian Vettel μπορεί να πέρασε στο Q3, αλλά κατετάγη στην 10η θέση και ήταν 2.378s πιο αργός από τον poleman Lewis Hamilton, που έφτασε στις 89 pole position στη καριέρα του. Από την άλλη, ο Charles Leclerc αποκλείστηκε από το Q2, μένοντα στην 11η θέση και για δεύτερο σερί αγώνα, μόλις ένα μονοθέσιο των «κόκκινων» πέρασε στη τελική φάση κατατακτηρίων.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Μονεγάσκος δέχθηκε και τρεις θέσεις ποινή στη σειρά εκκίνησης, καθώς εμπόδισε τον Daniil Kvyat που ήταν σε γρήγορο γύρο και θα ξεκινήσει από την έβδομη σειρά και την 14η θέση.

Η Ferrari έφερε αρκετές αναβαθμίσεις από το πακέτο που προορίζει για την Ουγγαρία στο Spielberg, όμως όπως δήλωσε ο επικεφαλής της ομάδας, Mattia Binotto, δήλωσε πως υπάρχει έντονος προβληματισμός για το γεγονός πως δεν κατάφεραν να δείξουν το μέγιστο δυνατό.

Ήταν μια πολύ απογοητευτική ημέρα για εμάς. Πρέπει να αποδεχθούμε πως τα χρονόμετρα δεν λένε ψέματα. Σε δύο κατατακτήριες δοκιμές με διαφορετικές συνθήκες δεν είμαστε ανταγωνιστικοί, όχι μόνο με τους πρόσφατους αντιπάλους μας, αλλά και από αυτούς που ήταν πιο αργοί από εμάς. Δουλέψαμε πολύ σκληρά για να φέρουμε τις αναβαθμίσεις νωρίτερα απ’ότι είχαμε προγραμματίσει, αλλά δεν έδειξαν την αξία τους. Πρέπει να βρούμε το γιατί, διότι μια τέτοια κατάσταση δεν είναι αρκετή για μια ομάδα με το όνομα της Ferrari. Δεν πρέπει να αγνοήσουμε τα γεγονότα αυτά.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Η Ferrari βρίσκεται στην 3η θέση στο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών με 19 βαθμούς και κινδυνεύει να πέσει ακόμα πιο πίσω μετά τον σημερινό αγώνα.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles