spot_img

Ποινή τριών θέσεων στην εκκίνηση για τον Leclerc

Ο Charles Leclerc θα ξεκινήσει τον δεύτερο αγώνα του 2020 από την 14η θέση, καθώς δέχθηκε ποινή τριών θέσεων μετά τις κατατακτήριες δοκιμές.

Ο αγώνας στο Spielberg τείνει να μεταμορφωθεί σε καταστροφή για την Ferrari, που είδε τον Sebastian Vettel να παίρνει την 10η θέση μόλις στο Q3, σε μια πολύ άσχημη εμφάνιση. Από την άλλη, ο Leclerc αποκλείστηκε από το Q2 στην 11η θέση, όμως οι αγωνοδίκες ερευνούσαν συμβάν που είχε εμπλακεί.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των αγωνοδικών, ο Μονεγάσκος εμπόδισε τον Daniil Kvyat σε γρήγορη προσπάθεια του Ρώσου και γι’ αυτόν τον λόγο θα ξεκινήσει από την 14η θέση στον αυριανό αγώνα. Αυτή η εξέλιξη φέρνει τον George Russell στην 11η θέση για την Williams, τον Lance Stroll στην 12η και τον Kvyat στην 13η. Μετά τις κατατακτήριες, ο Leclerc δήλωσε.

Σήμερα δεν ήμασταν γρήγοροι. Όταν είδα τη διαφορά από τους μπροστά εξεπλάγην. Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε. Όσον αναφορά την ισορροπία, το μονοθέσιο είναι καλό στην οδήγηση στο στεγνό και στο βρεγμένο. Έχουμε όμως πολλά προβλήματα και η βροχή δυνάμωσε όταν βάλαμε το δεύτερο σετ των wet ελαστικών στο τέλος του Q2. Επέλεξα επιθετικές ρυθμίσεις και ελπίζω αυτό το στοίχημα να αποδώσει αύριο.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles