spot_img

Με βλέψεις στραμμένες στο 2022 η McLaren

Ο τεχνικός διευθυντής της McLaren, James Key, αναφέρθηκε στις αλλαγές στους τεχνικούς κανονισμούς που θα εφαρμοστούν το 2022.

Ο Key αποκάλυψε πως το ενδιαφέρον της ομάδας είναι ήδη στραμμένο στην ανάπτυξη του μονοθεσίου για το 2022. Χαρακτηριστικά, τόνισε πως καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν οι μηχανικοί συνέχιζαν τις έρευνες και προσομοιώσεις πάνω στην αεροδυναμική εξέλιξη. Από το 2021 θα έχουμε άρση των περιορισμών στην εξέλιξη που είχε τεθεί σε ισχύ λόγω της πανδημίας του Covid-19.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 26 Δεκεμβρίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Για το 2022 αναμένεται να παρουσιαστούν οι μεγάλες αλλαγές στους τεχνικούς κανονισμούς, με την McLaren να θέλει να είναι έτοιμη. Το γεγονός αυτό θα οδηγήσει πολλές ομάδες σε νέα σχεδιαστικά μοτίβα. Η εμφάνισή τους θα είναι εντελώς διαφορετική, με την παραγωγή κάθετης δύναμης να επικεντρώνεται στο πάτωμα.

Θα επιστρέψουμε στην αεροδυναμική σήραγγα το συντομότερο δυνατόν από τη νέα χρονιά. Αν και έχουμε αρκετές αναβαθμίσεις υπόψη μας, υπάρχουν ακόμα κενές σελίδες στην προσέγγιση του μονοθεσίου, όπως το νέο σασί και τα ελαστικά. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό εδώ και αρκετό καιρό. Όλες οι ομάδες περίμεναν να αγωνιστούν με τα μονοθέσια το 2021, πριν εφαρμοστεί το πάγωμα στην εξέλιξη. Αυτό όμως δεν έχει σταματήσει την εξέλιξη στα μηχανικά μέρη ή τις προσομοιώσεις. Το κιβώτιό μας, για παράδειγμα, είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με σπέσιαλ καλεσμένους και το μοναδικό F1 Quiz.


Παρ’ όλα αυτά, η αντιμετώπιση όλων αυτών των δυσκολιών από τον Key είναι άκρως ενθαρρυντική. Όπως δήλωσε και ο ίδιος, αποτελούν ισχυρό κίνητρο για τους μηχανικούς και δίνουν την αίσθηση μιας νέας αρχής στην Formula 1. Είναι σημαντικό, ακόμα και σε αυτές τις αντίξοες συνθήκες, οι ομάδες να βρίσκουν τα απαραίτητα μέσα προς βελτίωση. 

Είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε ένα βήμα πίσω και να αναλύσουμε τα δεδομένα που έχουμε μέχρι στιγμής. Ακόμα είναι νωρίς για να ξεκλειδώσουμε όλες τις δυνατότητές μας για το 2022. Η νέα σεζόν θα είναι γεμάτη από πραγματικά κάθε άποψη και ανυπομονούμε να ξεκινήσει.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Δείτε τους εναρκτήριους αγώνες του eSports Πρωταθλήματος, F1 Greek Mini Series.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles