spot_img

Το δίδυμο της McLaren δηλώνει έτοιμο να κυριαρχήσει

Το δίδυμο της McLaren, Lando Norris και Daniel Ricciardo, δηλώνει πανέτοιμο για τη νέα αγωνιστική σεζόν μετά την αποκάλυψη του νέου μονοθεσίου της.

Η νέα MCL35M με κινητήρα Mercedes, για πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια, έφτασε και σύμφωνα με τα λεγόμενα είναι πολλά υποσχόμενη. Το οδηγικό δίδυμο της Βρετανικής ομάδας θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει το νέο μονοθέσιο τις επόμενες μέρες, στα πλαίσια γυρισμάτων προωθητικών βίντεο της νέας σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Η McLaren αποκάλυψε την MCL35M

Ο είκοσι ενός ετών Βρετανός οδηγός οδεύει στον τρίτο χρόνο συνεργασίας του με την ομάδα. Το 2020 κατάφερε να πετύχει το πρώτο του βάθρο και, όπως δηλώνει, σκοπεύει να επαναλάβει την επιτυχία αυτή.

Κάθε φορά που κάθομαι στο μονοθέσιο νιώθω πως αποκτώ ολοένα και περισσότερη εμπειρία και αυτοπεποίθηση, το οποίο με βοηθάει να βελτιώνω την απόδοσή μου κάθε χρονιά. Δουλεύω πολύ σκληρά κατά την περίοδο εκτός αγωνιστικής σεζόν, ώστε να είμαι καλά προετοιμασμένος για τις χειμερινές δοκιμές. Ανυπομονώ να επιστρέψω σε πίστες στις οποίες δεν καταφέραμε να αγωνιστούμε πέρυσι και μακάρι να έχουμε και την μοναδική ατμόσφαιρα των οπαδών της F1. Μας έχει λείψει πολύ αυτό το συναίσθημα και σκοπός είναι, όταν επιστρέψουμε, να τους δώσουμε ακόμα περισσότερο θέαμα. Το 2021 ο ανταγωνισμός θα είναι πολύ μεγάλος.

Μην χάσετε σήμερα στις 18:00μμ την εκπομπή “Slipstream με την ανάλυση του μονοθεσίου της McLaren.

Με παρόμοιο ενθουσιασμό μίλησε και ο Αυστραλός οδηγός, ο οποίος δείχνει να έχει μεγάλες προσδοκίες από τη συνεργασία αυτή.

Είμαι εκστασιασμένος που έχω επιτέλους την ευκαιρία να αγωνιστώ με την McLaren και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ να συνεχίσει την ανοδική πορεία που έχει χτίσει τα τελευταία χρόνια. Τις τελευταίες βδομάδες που βρίσκομαι στην Μεγάλη Βρετανία, έχω εγκλιματιστεί πλήρως με την ομάδα και ετοιμαζόμαστε για την σεζόν. Είμαι έτοιμος να τα δώσω όλα για όλα. Έχω πλέον την απαραίτητη εμπειρία για να ανοίξω ένα καινούριο κεφάλαιο στην καριέρα μου.

Μπορεί το νέο δίδυμο της McLaren το 2021 να εντυπωσιάσει και να φέρει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στην ομάδα;

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” #38 της Τρίτης 9 Φεβρουαρίου.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles