spot_img

Η McLaren αποκάλυψε την MCL35M

Η McLaren είναι η πρώτη ομάδα της F1 που παρουσίασε το πρώτο μονοθέσιο που θα αγωνιστεί στο Πρωτάθλημα το 2021: την MCL35M.

Η βρετανική ομάδα έκανε ποδαρικό στη νέα σεζόν και μας έδειξε το νέο μονοθέσιό της. Η MCL35M είναι η δεύτερη έκδοση του μονοθεσίου, με το οποίο η McLaren αγωνίστηκε στο 2020. Κατάφερε να κατακτήσει την 3η θέση στο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών, στο καλύτερο αποτέλεσμα από το 2012 στην F1.

McLaren MCL35M

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 15 Φεβρουαρίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Η παρουσίαση έγινε το McLaren Technology Center όπου είδαμε για πρώτη φορά το μονοθέσιο. Η ομάδα επιστρέφει στους κινητήρες Mercedes για πρώτη φορά από το 2014. Το μονοθέσιο διατηρεί το πορτοκαλί χρώμα “Papaya Orange” και το livery στο σύνολό του είναι παρόμοιο με αυτό του 2020.

Η McLaren είχε μια αποτυχημένη συνεργασία με την Honda από το 2015, ενώ από το 2018 έως το 2020 χρησιμοποίησε κινητήρες Renault.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream”#38 με τις τελευταίες εξελίξεις της F1.
McLaren MCL35M

Ο Lando Norris παραμένει στην ομάδα του Woking, μπαίνοντας στην τρίτη του σεζόν στο σπορ. Δίπλα του θα έχει έναν νέο teammate. Ο Daniel Ricciardo μετακομίζει από την εργοστασιακή ομάδα της Renault στην McLaren, θέτοντας πολύ υψηλά τον πήχη. Οι δύο οδηγοί αποτελούν ένα εξαιρετικό line-up, το οποίο θέλει να κάνει το επόμενο βήμα.

Το 2020 η McLaren κατέκτησε 2 βάθρα, ένα στον εναρκτήριο αγώνα της Αυστρίας και ένα στην Ιταλία και την πίστα της Monza. Το 2021 ευελπιστεί να κάνει ακόμα ένα βήμα παραπέρα και να κατακτήσει την πρώτη της νίκη από το 2012.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles