spot_img

Leclerc: «Το Silverstone ήταν ο καλύτερος αγώνας μας»

Ο Charles Leclerc δήλωσε πως ο αγώνας στο Silverstone ήταν ο καλύτερος φετινός για την Ferrari, όπου βρέθηκαν πολύ κοντά στην πρώτη νίκη μετά το 2019.

Ο Charles Leclerc πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες φετινές του εμφανίσεις στο GP Μ. Βρετανίας. Ο Μονεγάσκος οδηγός της Ferrari πήρε την πρωτοπορία στον πρώτο γύρο, έπειτα από τη σύγκρουση των Max Verstappen και Lewis Hamilton.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 22 Ιουλίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

O Leclerc άντεξε 50 γύρους στην πίεση του Hamilton, o οποίος τον προσπέρασε και έφτασε στην 99η νίκη της καριέρας του. Παρά το γεγονός πως έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια του, ο Leclerc ήταν πολύ χαρούμενος από τη συνολική βελτίωση της Ferrari.

Κανείς από εμάς δεν περίμενε πως στο Silverstone θα παλεύαμε για μια νίκη. Η έκβαση του αγώνα αποδεικνύει πόσο καλά δουλεύουμε ως ομάδα σε μια δύσκολη κατάσταση. Η μονομαχία με τον Lewis και η δεύτερη θέση ήταν ένα άκρως θετικό αποτέλεσμα, αλλά θα είναι πολύ δύσκολο να έχουμε παρόμοιες μάχες στο υπόλοιπο της σεζόν. Πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή προσπάθεια και θα είναι καλό κίνητρο να μαχόμαστε για την πρωτιά. Ξεκάθαρα όμως, ήταν ο καλύτερος αγώνας φέτος για την Ferrari.

Μην χάσετε απόψε στις 21:00 την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Μ. Βρετανίας.

Αν και ο 23χρονος δεν κατάφερε να κρατηθεί στην κορυφή, πέτυχε το πρώτο βάθρο του στην σεζόν. Παρά την κυριαρχία της Mercedes, η Ferrari απέδειξε έμπρακτα την ανταγωνιστικότητά της.

Θεωρώ πως είχα μια σταθερή απόδοση και δεν έκανα σημαντικά λάθη σε κάποιο γύρο. Ειδικά στο πρώτο stint, όπου αντιμετωπίσαμε προβλήματα με τον κινητήρα, πίστευα ότι ο αγώνας θα τελείωνε εκεί για εμάς. Χρειάστηκε να κάνω αρκετές ρυθμίσεις στο τιμόνι, αλλά καταφέραμε να βρούμε λύση.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Βρισκόμαστε σχεδόν στα μισά του πρωταθλήματος, με την νίκη του Hamilton να αναζωπυρώνει ξανά την μονομαχία του με τον Verstappen. H Ferrari έχει τη δική της μάχη στο πρωτάθλημα με τη McLaren, καθώς μετά το Silverstone και τη δεύτερη θέση του Leclerc, η διαφορά τους είναι στους 15 βαθμούς.

Δείτε το GP Μ. Βρετανίας για το Ελληνικό eSports Πρωτάθλημα F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles