spot_img

Ρεαλιστής ο Hamilton, εφιαλτική η W13

Ο Lewis Hamilton δήλωσε πολύ χαρούμενος που κατετάγη 5ος στις κατατακτήριες του GP Μπαχρέιν, έχοντας μΙα W13 που ήταν «εφιαλτική» στην οδήγηση.

Ο Lewis Hamilton κατάφερε, στην τελευταία του προσπάθεια στο Q3, να κάνει χρόνο που ήταν περίπου 0,7s πίσω από την pole position του Charles Leclerc και 0,6s πίσω από τον περσινό του αντίπαλο στο Πρωτάθλημα, Max Verstappen. Παρ’ όλα αυτά, η 5η θέση που εξασφάλισε τον άφησε πολύ ικανοποιημένο, καθώς όπως έχει δηλώσει, προς το παρόν η Ferrari και η Red Bull είναι «σε άλλο επίπεδο».

Διαβάστε επίσης: Η FIA παραδέχεται πως ο Masi παραβίασε κανονισμούς στο Άμπου Ντάμπι

Αυτή ήταν η πρώτη φορά για τον 7-φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή που εκκινεί εκτός της πρώτης 4άδας στη σειρά εκκίνησης μετά το GP Μονακό του 2021, ενώ γενικότερα έχει συμβεί ελάχιστες φορές στην παρουσία του Βρετανού στη Mercedes. Ωστόσο, ο Lewis Hamilton ήταν ευχαριστημένος με το αποτέλεσμά του στις κατατακτήριες:

Δεν πρόκειται να πω πως είμαι ανακουφισμένος. Είμαι, γενικότερα, πραγματικά χαρούμενος με τη σημερινή μου επίδοση (Σάββατο, κατατακτήριες), με δεδομένο το πού βρισκόμασταν τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες και είχαμε πολλά προβλήματα με το μονοθέσιο. Ήταν, κατά κάποιον τρόπο, εφιαλτικό να το οδηγείς, όμως εμείς απλά βάλαμε κάτω το κεφάλι και συνεχίσαμε να δουλεύουμε, συνεπώς είμαι περήφανος που απλά διατηρήσαμε τη θετική μας ενέργεια. Αυτοί (Ferrari, Red Bull) είναι σε άλλο επίπεδο, με κάνει χαρούμενο η θέση που έχουμε (5η). Δεν είναι στην πρώτη σειρά εκκίνησης, όμως θα κάνουμε βελτιώσεις και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με τις προβλέψεις του 2022.

Ο Hamilton, στη συνέχεια, έκανε αναφορά και στο ρυθμό αγώνα των ταχύτερων ομάδων:

Αυτοί (Ferrari και Red Bull) θα είναι μπροστά, επομένως δε δίνουμε μάχη με αυτούς. Ήταν ένα δευτερόλεπτο μπροστά από εμάς χθες (Παρασκευή) στο ρυθμό αγώνα, επομένως η μάχη μας θα είναι, πιθανότατα, με αυτούς που βρίσκονται πίσω μας. Βέβαια, θα προσπαθήσω να είμαι όσο γίνεται πιο γρήγορος και να βρεθώ πιο μπροστά. Όμως, όπως είπα νωρίτερα, η απόδοσή τους είναι αρκετά πιο πάνω από τη δική μας.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Ο Lewis Hamilton και η Mercedes παλεύουν με διαφορετικά δεδομένα στο Πρωτάθλημα του 2022, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τον πρώτο αγώνα. Ωστόσο, με βάση τις δηλώσεις του 7-φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή, υπάρχει η ίδια μαχητικότητα με τα προηγούμενα χρόνια. Το GP Μπαχρέιν έχει ώρα εκκίνησης στις 17:00 ώρα Ελλάδος.

Δείτε το GP Μπαχρέιν για το Ελληνικό Πρωτάθλημα Formula G.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles