spot_img

Hamilton: «Είμαστε ένα δευτερόλεπτο πίσω»

Ο Lewis Hamilton έμεινε ευχαριστημένος με τη θέση που κατέλαβε στις κατατακτήριες του GP Γαλλίας, παρόλο που εξακολουθεί να τον προβληματίζει η απόκλιση της Mercedes από τις δύο κορυφαίες ομάδες.

Ο Lewis Hamilton κατέλαβε την 4η θέση στις κατατακτήριες δοκιμές του GP Γαλλίας, παρόλο που η διαφορά του από το χρόνο της pole position άγγιξε τα 0,9s. Η Mercedes είχε αρκετά μεγάλες προσδοκίες ερχόμενη στην πίστα του Paul Ricard, όπου και πίστευε πως τα χαρακτηριστικά της θα τη βολέψουν. Παρ’ όλα αυτά, η γερμανική ομάδα δεν πλησίασε σε χρόνο τη Ferrari και τη Red Bull Racing, με τον George Russell να βρίσκεται πίσω και από τη McLaren του Lando Norris στην 6η θέση.

Ο Lewis Hamilton, λίγο μετά τη λήξη των κατατακτηρίων, επανάλαβε την απόκλιση από τις εκτιμήσεις της Mercedes για τη δυναμική της συγκριτικά με τους πρωτοπόρους, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

«Ερχόμενοι εδώ (GP Γαλλίας) αυτό το τριήμερο, ελπίζαμε πως θα ήμασταν ανάμεσα στα 0,3s-0,4s από αυτούς και είμαστε τελικάένα δευτερόλεπτο πίσω. Με τα 0,3s ήλπιζα πως στον επόμενο αγώνα θα μπορέσουμε να καλύψουμε αυτά τα λίγα δέκατα και θα μπορούσαμε να βρισκόμαστε στη μάχη (για την pole) στη Βουδαπέστη (GP Ουγγαρίας). Εάν, όμως, είναι κάτι σαν αυτό, τότε αυτό θα αργήσει λίγο περισσότερο, όμως είναι ακόμα πιθανό».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του GP Αυστρίας.

Ο επτά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής περιέγραψε την επίδοσή του στις κατατακτήριες του GP Γαλλίας.

«Ήμουν πραγματικά χαρούμενος με το γύρο μου στο τέλος, ήταν πολύ ωραίος γύρος, είχα διαφορά 1 δευτερόλεπτο (από την pole). Επομένως, για οποιοδήποτε λόγο φαίνεται να είμαστε πολύ πίσω αυτό το τριήμερο. Έπειτα, όμως, όλο το υπόλοιπο grid είναι πίσω, οι δύο κορυφαίες ομάδες είναι απλά στο δικό τους ρυθμό, στην πραγματικότητα. Αν αναλογιστούμε πως έχασα το FP1, το οποίο σίγουρα σε θέτει ένα βήμα πίσω, είμαι πραγματικά χαρούμενος με την πρόοδο που σημείωσα. Όλοι πίσω στο εργοστάσιο δουλεύουν πολύ σκληρά για εμάς, ώστε να σημειώσουμε πρόοδο. Ήρθα σήμερα νομίζοντας πως κάναμε ένα βήμα πίσω, όμως στις κατατακτήριες κατάφερα να ανατρέψω την κατάσταση».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Ο Lewis Hamilton προέρχεται από το καλύτερο σερί του τη φετινή σεζόν στη Formula 1 με τρεις συνεχόμενες παρουσίες στο podium. Θα επιχειρήσει να επαναλάβει κάτι αντίστοιχο στο GP Γαλλίας, παρόλο που γνωρίζει πως δεν πλησιάζει η Mercedes το ρυθμό των κορυφαίων συνδυασμών.

Δείτε το GP Βελγίου για το ελληνικό πρωτάθλημα Formula G.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles