spot_img

To δώρο αγάπης της Ferrari στον Vettel (vid)

Όλα τα μέλη της Scuderia Ferrari συμπεριλαμβανομένου των οδηγών της, πραγματοποίησαν μία πολύ όμορφη εκδήλωση προς τιμήν του Sebastian Vettel.

To Grand Prix Άμπου Ντάμπι σηματοδοτεί τον τελευταίο αγώνα στην πλούσια καριέρα του Sebastian Vettel στη Formula 1. Ξεχωρίζουν βέβαια οι τέσσερις τίτλοι που κατέκτησε με την Red Bull Racing από το 2010 έως και το 2013, όμως ο Γερμανός είχε μία αξιόλογη παρουσία και στη Scuderia Ferrari.

Με την ιταλική ομάδα ο Φέτελ αγωνίστηκε για έξι σεζόν (2015-2020) και μπορεί να μην κατέκτησε κάποιον τίτλο, πάλεψε όμως σθεναρά για να σπάσει την κυριαρχία της Mercedes-AMG. Τα μέλη της Scuderia Ferrari είπαν «αντίο» στον 35χρονο οδηγό της Aston Martin με ένα ιδιαίτερο δώρο.

Ένα κάλυμμα κινητήρα με το #5 που είχε ο Φέτελ, το οποίο υπέγραψαν οι Charles Leclerc, Carlos Sainz και όλα τα μέλη της ομάδας.

«Σε ευχαριστούμε για όλα Σεμπ», του είπε ο Mattia Binotto μέσα σε κλίμα συγκίνησης.

O Vettel σε συνομιλία που είχε με τον Leclerc, του αποκάλυψε πως θέλει να είναι αυτός ο επόμενος πρωταθλητής της Ferrari. Μάλιστα ένας από τους στόχους τους ήταν να αποκτήσει μία οδό στο Maranello με το όνομά του, όμως δεν έγινε πρωταθλητής κι αυτό δεν κατάφερε να το πετύχει ποτέ του.

Η Ferrari ήταν μία από τις πολλές ομάδες που διοργάνωσε κάποιου είδους επίδειξη για τον Vettel, απονέμοντας του δώρα για τη συνεισφορά του στη Formula 1. Μάλιστα, μετά τις κατατακτήριες δοκιμές του Σαββάτου, πλήθος ανθρώπων της F1, των ομάδων και των media έκαναν έτρεξαν μαζί στην πίστα του Άμπου Ντάμπι.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #102 με την ανάλυση του GP Βραζιλίας.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles