spot_img

GP Άμπου Ντάμπι: Το grid του μεγάλου τελικού

Δείτε πώς θα ξεκινήσουν οι 20 οδηγοί από το grid τον μεγάλο τελικό της F1 για το 2022, το GP Άμπου Ντάμπι στην πίστα Γιας Μαρίνα.

Όλα τα καλά κάποτε τελειώνουν και αυτό ισχύει για τη δράση στο μηχανοκίνητο αθλητισμό για τη φετινή χρονιά. Η Formula 1 λέει «αντίο» στο 2022 με το Grand Prix Άμπου Ντάμπι, έναν αγώνα ο οποίος θα είναι ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένος για πολλούς λόγους. Φυσικά ο κύριος δεν είναι άλλος από τον Σεμπάστιαν Φέτελ, ο οποίος αποχαιρετά το αγαπημένο του σπορ.

Στην πρώτη σειρά της εκκίνησης θα έχουμε τους Max Verstappen και Sergio Perez. Η Red Bull Racing έκανε το 1-2 σε κατατακτήριες δοκιμές για πρώτη φορά από το 2018, με τον Ολλανδό πρωταθλητή να έχει την εξωτερική για τη στροφή 1, ενώ ο Μεξικανός έχει την εσωτερική για τη στροφή 1.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #102 για τη Formula 1.

Πίσω τους θα βρίσκονται οι δύο οδηγοί της Scuderia Ferrari, με τον Charles Leclerc να θέλει να κερδίσει τον Perez στη μάχη του πρωταθλήματος για τη 2η θέση. Οι οδηγοί της Mercedes-AMG ακολουθούν στην τρίτη σειρά της εκκίνησης.

Η Πέμπτη σειρά της εκκίνησης θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ο Sebastian Vettel εκκινεί από την 9η θέση στον τελευταίου του αγώνα και έχει δίπλα του τον Fernando Alonso. Ο Ισπανός, που τον αντικαθιστά στην Aston Martin το 2023, ανέφερε μετά τις κατατακτήριες πως δεν θα είναι ιδιαίτερα επιθετικός προς τον Γερμανό.

Αυτό είναι το grid του Grand Prix Άμπου Ντάμπι.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles