spot_img

O Hamilton διασκέδασε τη μάχη του με τον Alonso

Ο Lewis Hamilton δήλωσε πως απόλαυσε ιδιαίτερα την μάχη του με το Fernando Alonso στο Grand Prix Μπαχρέιν και πιστεύει πως η Mercedes-AMG μπορεί να ανακάμψει στην συνέχεια της σεζόν.

Χωρίς αμφιβολία τις μοναδικές στιγμές θεάματος και αγωνιστικής δράσης το περασμένο αγωνιστικό τριήμερο στο Grand Prix Μπαχρέιν μας πρόσφερε ο Fernando Alonso με τις μάχες του ενάντια στα δυο «Μαύρα Βέλη» της Mercedes-AMG. Χαρακτηριστικά, ο Ισπανός βρέθηκε να μάχεται με το Lewis Hamilton με τέτοιο τρόπο που μας γύρισε πίσω στο παρελθόν και χαρακτηριστικά πίσω στο 2008 όταν οι δυο τους ήταν teammates στη McLaren.

Η AMR23 ήταν το δεύτερο ταχύτερο του grid την περασμένη Κυριακή γεγονός που ανησυχεί ιδιαίτερα τις Scuderia Ferrari και Mercedes. Ο ρυθμός αγώνα της W14 E-Performance δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες και η γερμανική ομάδα ψάχνει άμεσες λύσεις. Παρ΄ όλα αυτά, ο Hamilton φάνηκε να απολαμβάνει ιδιαίτερα τη μονομαχία όπως τόνισε σε πρόσφατες δηλώσεις του.

«Ήταν μια αρκετά διασκεδαστική στιγμή. Ο Alonso ήταν σε τελείως διαφορετικό επίπεδο από μεριάς απόδοσης γιατί άνοιξε πολύ γρήγορα την διαφορά μετά το προσπέρασμα. Ήταν όμως ένα απολαυστικό ανακάτεμα μεταξύ μας στην πίστα και ήξερα πως θα μου επιτεθεί γιατί βρέθηκε πίσω πολύ γρήγορα».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #109 με την ανάλυση του Grand Prix Μπαχρέιν. 

Ο Alonso μετά την εγκατάλειψη του Charles Leclerc στο 41ο γύρο με προβλήματα στον κινητήρα κυνήγησε τον Carlos Sainz, τον οποίο και προσπέρασε για το τρίτο σκαλί του βάθρου. Ο Βρετανός οδηγός αν και αναγνώρισε την άκρως βελτιωμένη εμφάνιση της Aston Martin υποστήριξε πως η Mercedes έχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να ξεκλειδώσει και η ίδια τις δυνατότητες του μονοθεσίου της, ώστε να επανέλθει δυναμικά στο υπόλοιπο του Πρωταθλήματος.

«Του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια έκανε τρομερή δουλειά και απίστευτο να βλέπεις πόσο καλή δουλειά έχουν κάνει στην Aston Martin. Σχεδόν το μισό μονοθέσιό τους είναι δικός μας εν μέρει και το σχεδίασαν χρησιμοποιώντας την δική μας αεροδυναμική σήραγγα, οπότε έχουμε και εμείς πολύ δουλειά μπροστά μας».

Δείτε το Grand Prix Βραζιλίας για το ελληνικό πρωτάθλημα eSports, Formula G. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles