spot_img

Wolff: «Από τις χειρότερες ημέρες μας στη Formula 1»

Πολύ άσχημο είναι το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της Mercedes-AMG, με τον Toto Wolff να τονίζει πως ο αγώνας στο Μπαχρέιν ήταν από τις χειρότερες ημέρες του στο σπορ.

Παρά το μομέντουμ που έχτισε στο τέλος του 2022, η νέα αγωνιστική σεζόν της Formula 1 ξεκίνησε με πολύ άσχημο τρόπο για τη Mercedes-AMG. H W14 αποδεικνύεται πως είναι ένα μονοθέσιο που δεν μπορεί να παλέψει για τις πρώτες θέσεις.

Στην πρεμιέρα του Μπαχρέιν, οι Lewis Hamilton και George Russell, τερμάτισαν στις θέσεις 5 και 7 αντίστοιχα. Μάλιστα, ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, προσπαθούσε να περάσει τον Carlos Sainz, όμως ήταν εμφανές από την τηλεοπτική κάλυψη πως η συμπεριφορά του μονοθεσίου δεν του επέτρεπε να επιτεθεί.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο επικεφαλής της Mercedes-AMG, Toto Wolff, δεν έκρυψε την πλήρη απογοήτευσή του για την εμφάνιση στο Σακχίρ.

«Ο αγώνας στο Μπαχρέιν ήταν μία από τις χειρότερες ημέρες μας στη Formula 1. Ήταν ένας πολύ κακός αγώνας. Υστερούμε σε απόδοση παντού. Η Aston Martin είναι πολύ γρήγορη και η Red Bull βρίσκεται σε άλλο πλανήτη. Με πονάει που είναι τόσο μπροστά, μου θυμίζει τις εποχές που ήμασταν εμείς ένα δευτερόλεπτο μπροστά από όλους. Αυτό είναι το σημείο αναφοράς μας. Πρέπει να κάνουμε την επιστροφή μας και κανένας στην ομάδα δεν θα τα παρατήσει. Πρέπει να ψάξουμε για απόδοση με τέτοιο τρόπο που δεν το έχει ξανακάνει κανείς. Μπορούμε να το κάνουμε».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #109 με την ανάλυση του Grand Prix Μπαχρέιν. 

Ο Hamilton τερμάτισε 50 δευτερόλεπτα πίσω από τον νικητή, Max Verstappen και σε συνδυασμό με την 7η θέση του Russell, η Mercedes είναι στην 3η θέση της βαθμολογίας των κατασκευαστών.

Ο πολυπρωταθλητής ανέφερε πως η ομάδα του πρέπει να αλλάξει το concept του μονοθεσίου της αν θέλει να κερδίσει ξανά. Από τη μεριά του ο Russell προέβλεψε πως η Red Bull Racing μπορεί να κερδίσει όλα τα Grand Prix στο 2023.

Δείτε το  GP Βραζιλίας για το ελληνικό πρωτάθλημα eSports, Formula G.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles