spot_img

Leclerc: «Ήθελα να κερδίσω αλλά τουλάχιστον πήρα βάθρο»

Ο Charles Leclerc μίλησε για τον αγώνα της Scuderia Ferrari στην Ίμολα κι έμεινε ιδιαίτερα χαρούμενος με την πρόοδο της ομάδας του.

Η Scuderia Ferrari παρουσίασε ένα πολύ σημαντικό πακέτο αναβαθμίσεων στο Grand Prix Εμίλια-Ρομάνια. Η SF-24 έγινε ταχύτερη όμως δεν ήταν αρκετό για να παλέψει για τη νίκη. Στον αγώνα των 63 γύρων ο Charles Leclerc τερμάτισε στην 3η θέση, όμως δεν μπόρεσε να παλέψει για την πρώτη θέση με τον νικητή Max Verstappen και τον δεύτερο στην κατάταξη, Lando Norris.

  • Μην χάσετε την Τρίτη 21/5 στις 21:00 την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του GP της Ίμολα. Μπορείτε να βρείτε την εκπομπή εδώ.

Ο Μονεγάσκος ήταν απογοητευμένος με τον τρόπο που εξελίχθηκε ο αγώνας του, αν και υπήρχε μια μικρή ικανοποίηση από την επιστροφή της Ferrari στο βάθρο της Ίμολα για πρώτη φορά μετά το 2006 και τον Michael Schumacher.

«Τουλάχιστον πήραμε ένα βάθρο. Ήθελα να κερδίσω και σήμερα δεν το καταφέραμε. Με τα σκληρά ελαστικά ήμασταν γρήγοροι και προσπάθησα να πιέσω τον Lando Norris όμως στη συνέχεια ήταν τρομερά γρήγορος. Συνολικά ο ρυθμός αγώνα μας ήταν πολύ δυνατός. Υστερούσαμε στις κατατακτήριες δοκιμές και από τα δεδομένα είδαμε πως χάναμε χρόνο στη μεγάλη ευθεία, κάτι που πρέπει να βελτιώσουμε. Στον υπόλοιπο γύρο ήμασταν δυνατοί κάτι το οποίο είναι πολύ καλό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Είναι τρομερό να είσαι στο βάθρο με όλους τους τιφόζι εδώ στην Ίμολα».

Ακούστε τη νέα μας εκπομπή για την F1 με την ανάλυση του GP Μαϊάμι και όλα όσα έγιναν στο τριήμερο. Ακούστε την με ένα κλικ στο παρακάτω βίντεο. 

Επιπλέον ρωτήθηκε για τον επερχόμενο αγώνα στο Μονακό και τι περιμένει να κάνει εκεί:

«Το Μονακό θα είναι ένας ιδιαίτερος αγώνας όπως είναι εδώ στην Ίμολα. Είναι πάντα φοβερό να βλέπεις τόσο πολύ κόκκινο».

Ο Leclerc με το αποτέλεσμα στο GP Εμίλια-Ρομάνια ανέβηκε στη 2η θέση στο πρωτάθλημα οδηγών.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles