spot_img

Ο Schumacher προβλέπει δύσκολα χρόνια για τη Red Bull

Την άποψή του πως η Red Bull Racing δύσκολα θα κρατηθεί στην κορυφή της Formula 1 είναι ο πρώην οδηγός, Ralf Schumacher. 

Τα τελευταία χρόνια η Red Bull Racing -και πιο συγκεκριμένα ο Max Verstappen- απολαμβάνει μία μεγάλη περίοδο κυριαρχίας στη Formula 1. Το ένα πρωτάθλημα διαδέχεται το άλλο και ο Ολλανδός είναι το μεγάλο φαβορί και για τον φετινό τίτλο.

Τους τελευταίους μήνες ωστόσο βλέπουμε την αποσταθεροποίηση της Red Bull Racing. Αρχικά η «υπόθεση Horner» δημιούργησε μεγάλες αναταραχές στο εσωτερικό της αυστριακής ομάδας, ενώ πρόσφατα ανακοινώθηκε η αποχώρηση του Adrian Newey έπειτα από 19 χρόνια παρουσίας στο Μίλτον Κινς.

Στα αγωνιστικά, το πλεονέκτημα της RBR έχει εξαφανιστεί στους τελευταίους αγώνες και πλέον McLaren Racing και Scuderia Ferrari την κερδίζουν στα ίσια. Αυτό δεν αποκλείεται να συνεχιστεί και στο μέλλον σύμφωνα με τον πρώην οδηγό της Formula 1, Ralf Schumacher.

Στο podcast του Formel1.de στο Youtube ο Γερμανός πιστεύει πως τα πράγματα σύντομα μπορούν να πάνε από το κακό στο χειρότερο.

«Όταν μια ομάδα κερδίζει τότε όλα είναι ρόδινα. Για να είμαστε δίκαιοι, έχουν κερδίσει τους περισσότερους αγώνες στη σεζόν μέχρι τώρα. Το ερώτημα είναι τι θα συμβεί από εδώ και πέρα. Ο Christian Horner έχει ένα μεγάλο βάρος στους ώμους του και πρέπει να τα θέσει όλα υπό έλεγχο. Το ίδιο ισχύει και για τη διαχείριση του προσωπικού λόγω του ότι κάποιοι θέλουν να φύγουν. Αυτό είναι πολύ επικίνδυνο στη Formula 1. H Red Bull κινδυνεύει σύντομα να πέσει στη μετριότητα. Πίστεψα πως θα ήταν δύσκολο να χάσουν απόδοση το 2026, αλλά ήδη τα πράγματα είναι δύσκολα από φέτος».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του GP Μονακό πατώντας play στο παρακάτω βίντεο. 


Όταν ρωτήθηκε για αν το ενδεχόμενο να αποχωρήσει ο Verstappen από τη Red Bull Racing είναι ακόμα ανοικτό, ο 48χρονος απάντησε.

«Ο Verstappen θα κοιτάξει να βρίσκεται στο ταχύτερο μονοθέσιο. Είναι εμφανές πως αυτή τη στιγμή δεν έχει η Red Bull το ταχύτερο μονοθέσιο. Η McLaren έχει ένα πολύ ανταγωνιστικό πακέτο. Το μονοθέσιο της Red Bull είναι δύσκολο στην οδήγηση. Αν δεν ήταν ο Max δεν θα κέρδιζαν στην Ίμολα. Είναι στη θεωρία ένα φοβερό μονοθέσιο, αλλά έχει πολλούς περιορισμούς. Πρέπει να οδηγείται σκληρά και δεν μπορεί πλέον να ανεβαίνει στα κερμπ. Πιστεύω πως πρόκειται για ένα μεγάλο πρόβλημα».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy
Πηγή: gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles