spot_img

Norris: «Έπρεπε να κερδίσω, είχαμε το καλύτερο μονοθέσιο»

Ο Lando Norris παραδέχθηκε πως εκείνος έπρεπε να σταθεί στο κορυφαίο σκαλί του βάθρου στον αγώνα της Formula 1 στην Ισπανία.

Για μία ακόμη φορά στο φετινό πρωτάθλημα της Formula 1 o Lando Norris τερματίζει στη 2η θέση σε Grand Prix. Ο Βρετανός μπορεί να εκκίνησε από την pole position, όμως δεν κατάφερε να την μετατρέψει σε νίκη, καθώς τερμάτισε 2 δευτερόλεπτα πίσω από τον νικητή Max Verstappen.

  • Μην χάσετε την Τρίτη 25/6 στις 21:00 την εκπομπή Slipstream για τη Formula 1 με την ανάλυση του GP Ισπανίας. Βρείτε το link πατώντας εδώ.

Μετά τον τερματισμό στην πίστα της Βαρκελώνης, η απογοήτευση στο πρόσωπο του Norris ήταν εμφανής.

«Έπρεπε να κερδίσω σήμερα. Έκανα κακή εκκίνηση, είναι τόσο απλό. Το μονοθέσιο ήταν φανταστικό σήμερα. Ήμασταν σίγουρα η ταχύτερη ομάδα αλλά έχασα τον αγώνα στην αρχή. Είμαι απογοητευμένος. Έχουμε πολλά θετικά αλλά ένα μεγάλο αρνητικό που κατέστρεψε τον αγώνα. Πρέπει να δουλέψω σκληρά σε αυτό. Πήραμε όμως καλούς βαθμούς, πολλά ευχαριστώ και στην ομάδα γιατί το μονοθέσιο ήταν φοβερό».

Όσο για την κακή του εκκίνηση, ο Βρετανός ανέφερε.

«Δεν ξέρω τι ακριβώς έκανα λάθος ή αν έκανα λάθος χειρισμούς. Νόμιζα στην αρχή πως ο Μαξ ήταν δίπλα μου αλλά τελικά ήταν ο George από την εξωτερική και με πέρασε. Μπράβο στη Red Bull και τον Max. Κατάφεραν να κερδίσουν και πάλι. Κρίμα που χάσαμε τον αγώνα, αλλά στον επόμενο θα κερδίσουμε».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του GP Καναδά πατώντας play στο παρακάτω βίντεο.  

Σχετικά με τους επόμενους αγώνες σε Αυστρία και Μ. Βρετανία ο Norris δήλωσε.

«Η Αυστρία και το Σίλβερστον είναι δύο από τις αγαπημένες μου πίστες, ειδικά από πλευράς απόδοσης. Είμαι ενθουσιασμένος, είμαστε γρήγοροι και πιστεύω αν βελτιώσουμε κάποια πράγματα θα είμαστε στην κορυφή».

O Norris αναδείχθηκε Driver of the Day στο GP Ισπανίας, ενώ στο Πρωτάθλημα Οδηγών ανέβηκε στη 2η θέση μπροστά από τον Charles Leclerc.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles