spot_img

Hamilton: «Μπορούσα να κοντράρω τους Verstappen και Norris»

Για τον αγώνα του στην Ισπανία μίλησε ο Lewis Hamilton και το γεγονός πως έδωσε μάχες αλλά και τον παράγοντα που τον περιόρισε.

Έπειτα από το καλύτερο αποτέλεσμά του σε κατατακτήριες δοκιμές εντός του έτους, ο Lewis Hamilton κατέκτησε το πρώτο του βάθρο στο 2024. Ο Βρετανός οδηγός πάλεψε σκληρά και κατάφερε να τερματίσει στην 3η θέση πίσω από τους Max Verstappen και Lando Norris.

  • Μην χάσετε απόψε, Τρίτη 25/6 στις 21:00 την εκπομπή Slipstream για τη Formula 1 με την ανάλυση του GP Ισπανίας. Βρείτε το link πατώντας εδώ.

Μετά το «πέσιμο» της καρό σημαίας, ο Hamilton ήταν πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα που κατάφερε να πάρει.

«Ήταν μια πολύ καλή ημέρα, ένα φοβερό τριήμερο. Πρέπει να πω ένα ευχαριστώ στην ομάδα, δούλεψε πολύ σκληρά, ειδικά στα pit-stops. Δυστυχώς όπως ο Lando είχα μια πολύ κακή εκκίνηση και έχασα χρόνο με τις Ferrari. Έπρεπε να παλέψω σκληρά για να φτάσω εδώ που είμαι τώρα. Δεν ξέρω αν με μια καλύτερη εκκίνηση θα μπορούσαμε να κοντράρουμε τους πρωτοπόρους αλλά δεν θα ήμασταν τόσο πίσω».

Στο τελευταίο stint του Grand Prix προσπέρασε τον teammate του, George Russell, οποίος ήταν με διαφορετική γόμα ελαστικών. Ερωτώμενος από τον David Coulthard σχετικά με τη στρατηγική που ακολούθησε, ο Hamilton είπε.

«Αυτό ήταν το πλάνο από το ξεκίνημα. Σε καμία περίπτωση δεν θα φορούσα τη σκληρή γόμα ελαστικών. Οδήγησα τον αγώνα με μαλακή, μεσαία και μαλακή γόμα».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του GP Καναδά πατώντας play στο παρακάτω βίντεο.  

Όσο για τις μάχες που έδωσε, ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής είπε.

«Όλα τα προσπεράσματα ήταν πολύ οριακά. Έτσι πρέπει να είναι οι αγώνες, σωστά; Ακουμπήσαμε τροχούς με τον Carlos όμως πιστεύω πως ήταν μια δίκαιη μάχη, του άφησα χώρο και ήταν μια μάχη στο όριο».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles