spot_img

Verstappen: «Η Red Bull δεν ειναι πια η ταχύτερη ομάδα»

Στη Red Bull Racing αδυνατούν να επαναλάβουν τις εμφανίσεις του 2023, με τον Max Verstappen να πιστεύει πως δεν οδηγεί πια για την ταχύτερη ομάδα.

Στο δεύτερο μισό της φετινή σεζόν της Formula 1 η Red Bull Racing έχει μια πολύ δύσκολη αποστολή, να διατηρήσει τον τίτλο στα πρωταθλήματα οδηγών και κατασκευαστών. Η αυστριακή ομάδα έχει χάσει το αγωνιστικό πλεονέκτημα από την αρχή της σεζόν και πλέον δυσκολεύεται ακόμα και να διεκδικήσει νίκες.

Ο Max Verstappen μπορεί να μετρά 7 νίκες σε 14 αγώνες, ωστόσο έχει να ανέβει στο κορυφαίο σκαλί του βάθρου από την Ισπανία. Ο Ολλανδός ανησυχεί για την αγωνιστική φόρμα της ομάδας του και με δηλώσεις στο formula.hu ασκεί πίεση στη Red Bull Racing.

«Μπορούμε να πούμε πως αυτή είναι η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων, όμως ποτέ δεν θέλω να σκέφτομαι κάτι τέτοιο. Όταν είσαι μια ομάδα που κερδίζει πρέπει να πιέζεις όλο και πιο σκληρά. Αυτή πρέπει να είναι η νοοτροπία μας. Έτσι πρέπει να γίνεται. Οι ομάδες που μας κυνηγάνε έχουν τη δίψα, την επιθυμία να μας κερδίσουν και έχουν κάνει καλή δουλειά και πλέον είναι στο χέρι μας να αντιδράσουμε».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του GP Βελγίου και την ανασκόπηση του πρώτου μισού της σεζόν πατώντας play στο παρακάτω βίντεο. 

Επιπλέον αναφέρθηκε στη δυναμική της RB20 και τόνισε πως η ομάδα του δεν έχει πια το ταχύτερο μονοθέσιο.

«Στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος μπορούμε να πούμε πως η πίστα έκρινε το αποτέλεσμα. Όμως τώρα τελευταία είναι ξεκάθαρο πως σε όποια πίστα κι αν πηγαίνουμε τα πράγματα είναι δύσκολα για εμάς. Μπορώ να πω πως στους τελευταίους αγώνες δεν είμαστε πια η ταχύτερη ομάδα. Οπότε είναι πλέον πιο δύσκολα τα πράγματα».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles