spot_img

«Τρίζει» η καρέκλα του Sargeant – Κρίνεται σύντομα η θέση του στη Williams

O Logan Sargeant είναι πιθανό να έχει ήδη πραγματοποιήσει τον τελευταίο του αγώνα στη Formula 1 έπειτα από το ατύχημα που είχε στο Ζάντβορτ. 

Το μέλλον του Logan Sargeant στη Formula 1 μοιάζει πλέον εξαιρετικά αβέβαιο, μετά το ατύχημα που είχε στο FP3 του GP Ολλανδίας. Ο Αμερικανός οδηγός έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου του, με αποτέλεσμα να προκαλέσει σοβαρές ζημιές, πυροδοτώντας ταυτόχρονα φήμες που τον θέλουν να αντικαθίσταται άμεσα, πριν καν ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν. Σύμφωνα με πληροφορίες από τον δημοσιογράφο Eric Van Haren της ολλανδικής De Telegraaf, ο επικεφαλής της Williams, James Vowles, έχει ήδη αποφασίσει την απομάκρυνση του Sargeant, καθώς η απόδοσή του κρίνεται ανεπαρκής.

  • Μην χάσετε ΑΠΟΨΕ στις 21:00 (9μμ) την εκπομπή μας για την F1 με την ανάλυση του GP Ολλανδίας. Βρείτε το link πατώντας εδώ.

Η πορεία του Sargant στη φετινή σεζόν ήταν γεμάτη δυσκολίες, με το τελευταίο συμβάν να αποτελεί την κορυφή του παγόβουνου. Η έλλειψη σταθερότητας, τα ατυχήματα και η αδυναμία του να φέρει ανταγωνιστικά αποτελέσματα έχουν προκαλέσει προβληματισμό στη διοίκηση της ομάδας. Ήδη, τα σενάρια περί αντικατάστασης του πριν το τέλος της χρονιάς, με τον Mick Schumacher να είναι ο επικρατέστερος υποψήφιος. Σύμφωνα με τον Van Haren, ο Vowles είχε επαφές και με τη Red Bull μετά τις κατατακτήριες σχετικά με το ενδεχόμενο να φέρει τον Liam Lawson ως αντικαταστάτη του Αμερικανού.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του GP Βελγίου και την ανασκόπηση του πρώτου μισού της σεζόν πατώντας play στο παρακάτω βίντεο. 

Ο Sargeant δεν πήρε μέρος στις κατατακτήριες δοκιμές του GP Ολλανδίας, αφού η ζημιά στο μονοθέσιό του ήταν τόσο μεγάλη που οι μηχανικοί της Williams δεν κατάφεραν να το επισκευάσουν εγκαίρως. Ο άλλος οδηγός της Williams, o Alex Albon, σημείωσε αρχικά τον 8ο χρόνο στις κατατακτήριες αλλά αργότερα ακυρώθηκε λόγω τεχνικής παρατυπίας στο μονοθέσιό του. Στον αγώνα τερμάτισαν στις θέσεις 14 και 16, με τον Albon μπροστά.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι αν το GP Ολλανδίας ήταν το τελευταίο του Sargeant στη Formula 1. Με τις εξελίξεις να τρέχουν, ο χρόνος πιέζει και δεν αποκλείεται το ταξίδι του Αμερικανού οδηγού στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού πλησιάζει στο τέλος του πολύ πιο σύντομα απ’ ό,τι αναμενόταν.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles