spot_img

MotoGP, Εμίλια-Ρομάνια FP1: O Marquez ξεκίνησε ορεξάτος το τριήμερο

O Marc Marquez ήταν ο ταχύτερος οδηγός στο FP1 του MotoGP στο Μιζάνο για το Grand Prix Εμίλια-Ρομάνια.

Για δεύτερο αγώνα στη σειρά, το MotoGP θα αγωνιστεί στην πίστα του Μιζάνο, με την επίσημη ονομασία του να είναι Grand Prix Εμίλια-Ρομάνια. Ο δέκατος-τέταρτος αγώνας της σεζόν ξεκίνησε με το FP1, το οποίο ξεκίνησε με την πίστα να έχει νερό λόγω πρωινής βροχής.

Το οδόστρωμα δεν άργησε να στεγνώσει και οι αναβάτες βγήκαν στην πίστα ώστε να κάνουν τα προγράμματά τους. Ταχύτερος στο FP1 του GP Εμίλια-Ρομάνια ήταν ο Μαρκ Μάρκεθ της Gresini Racing. O Ισπανός συνεχίζει να βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, με τον ταχύτερο γύρο του να είναι στο 1:32,082. Στη 2η θέση ήταν ο Χόρχε Μαρτίν της Pramac Racing, o οποίος ήταν μόλις 63 χιλιοστά του δευτερολέπτου μακριά από τον συμπατριώτη του και νικητή του πρώτου αγώνα στο Μιζάνο πριν από δύο εβδομάδες.

Στην 3η θέση ήταν ο Φράνκο Μορμπιντέλι, ο οποίος ξεπέρασε τον Πέκο Μπανάια της Ducati Corse, με τον παγκόσμιο πρωταθλητή να είναι 0,291 δλ μακριά από την κορυφή. Στην 5η θέση ήταν ο Μάβερικ Βινιάλες της Aprilia, με τον Ισπανό να κυριαρχεί στο πρώτο μισό του FP1.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση της νίκης του Oscar Piastri στο GP Αζερμπαϊτζάν στο παρακάτω βίντεο.

Ο Άλεξ Μάρκεθ πήρε την 7η θέση στη διαδικασία ξεπερνώντας τις δύο KTM των Πέδρο Ακόστα και Μπράντ Μπίντερ. Εντός της πρώτης 10άδας ήταν ο Φάμπιο Κουαρταραρό της Yamaha, ενώ την πρώτη 10άδα συμπλήρωσε ο Τζακ Μίλερ, ο οποίος από του χρόνου θα οδηγεί τη μοτοσικλέτα της Yamaha για την Pramac Racing.

Η δράση συνεχίζεται στις 16:00 ώρα Ελλάδος με τις χρονομετρημένες ελεύθερες δοκιμές. Πρόκειται για μία πολύ σημαντική διαδικασία, καθώς η κατάταξη ορίζει ποιοι αναβάτες θα πάρουν μέρος στα Q1 και Q2 των κατατακτήριων δοκιμών του Σαββάτου.

Αποτελέσματα GP Grand Prix Εμίλια-Ρομάνια

Image

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles