spot_img

Στο «μυαλό» της Ferrari είναι πλέον μόνο το 2025

Η Scuderia Ferrari αλλάζει τον τρόπο προσέγγισής της για το τελευταίο μέρος της σεζόν και κοιτάζει το 2025 και την άφιξη του Lewis Hamilton.

To 2024 για τη Scuderia Ferrari στη Formula 1 τελείωσε. Αυτό ισχύει για την εξέλιξη του μονοθεσίου της. Η ιταλική ομάδα σχεδιάζει να φέρει νέες αναβαθμίσεις στην SF-24 στο Grand Prix ΗΠΑ το τριήμερο 18-20 Οκτωβρίου, ωστόσο θα είναι το τελευταίο πακέτο της φετινής σεζόν.

Όπως αναφέρει το formu1a.uno, αυτή η αναβάθμιση βρίσκεται σε φάση εξέλιξης από το καλοκαίρι και πριν από μερικές εβδομάδες πήρε έγκριση για να περάσει στην παραγωγή. Αυτό σημαίνει πως πλέον στην αεροδυναμική σήραγγα στο Μαρανέλο οι τεχνικοί των «κόκκινων» τοποθετούν αποκλειστικά το μονοθέσιο του 2025 για δοκιμές.

Σύμφωνα με το ιταλικό δημοσίευμα, ο νέος σχεδιασμός της εμπρός αεροτομής που παρουσιάστηκε στη Σιγκαπούρη θα είναι η βάση για την αεροδυναμική φιλοσοφία του μονοθεσίου του 2025, το οποίο έχει την κωδική ονομασία «677». Στόχος του σχεδιαστικού τμήματος είναι να βελτιώσει την ισορροπία στους δύο άξονες, να αυξήσει την κάθετη δύναμη και την απόκριση του εμπρός μέρους.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση της νίκης του Lando Norris στο GP Σιγκαπούρης στο παρακάτω βίντεο.

Την 1η Οκτωβρίου ανέλαβε καθήκοντα στο εργοστάσιο του Μαρανέλο ο Loic Serra, ο οποίος προέρχεται από τη Mercedes-AMG. Αυτός θα είναι που θα ορίσει την κατεύθυνση στην εξέλιξη του μονοθεσίου του 2025 και κάθε απόφαση μπορεί να αποδειχθεί κρίσιμη. Ο επικεφαλής της Ferrari, Fred Vasseur, έχει ήδη επιβεβαιώσει πως η ομάδα του εργάζεται εδώ και καιρό στη διάδοχο της SF-24, ωστόσο δεν γνωρίζαμε την κλίμακα. To μονοθέσιο του 2025 θα διαφέρει σημαντικά από το φετινό, καθώς θα έχει σημαντικές σχεδιαστικές αλλαγές.

Το 2025 στη Scuderia Ferrari θα πάει ο Lewis Hamilton, ο οποίος θα αφήσει τη Mercedes-AMG μετά από 12 σεζόν γεμάτες επιτυχίες. Η Ferrari θέλει να δώσει στον 7 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή ένα πολύ ανταγωνιστικό μονοθέσιο ώστε να αφιερώσει όσο περισσότερο χρόνο γίνεται στην εξέλιξη του μονοθεσίου του 2026.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την ομάδα του AMN να αναλύει τους λόγους που η Ferrari δεν βρίσκεται πια στη διεκδίκηση του φετινού τίτλου.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

 

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles