spot_img

O Schumacher στο στόχαστρο της Audi

Αλλαγή δεδομένων στη μετεγγραφική περίοδο της Formula 1, με τον Mick Schumacher να είναι επίσημα στη λίστα οδηγών που εξετάζει η Audi/Sauber για το 2025.

Μόλις μία ομάδα δεν έχει επισημοποιήσει το οδηγικό της δίδυμο για την επόμενη σεζόν της Formula 1. Αυτή είναι η Sauber, η οποία έχει περάσει ιδιοκτησιακά στα χέρια της Audi και θα πάρει το όνομα της γερμανικής μάρκας από το 2026.

Το 2025 θα έχει νέους οδηγούς μιας και ήδη έχει υπογράψει τον Nico Hulkenberg. Το ερώτημα είναι ποιος θα πλαισιώσει τον Γερμανό από την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Ο επικεφαλής της Sauber, Ματία Μπίνότο, αποκάλυψε πως στη λίστα με τους οδηγούς που εξετάζει έχει και τον πρώην οδηγό της Haas, Mick Schumacher.

«Εξετάζουμε την περίπτωσή του Schumacher. Συναντήθηκα μαζί του και είχαμε μια πρώτη συνομιλία. Τον γνωρίζω πολλά χρόνια γιατί ήταν μέλος της Ακαδημίας νέων οδηγών της Ferrari. Γνωρίζω τα δυνατά του σημεία και τα πλεονεκτήματα που έχει. Είναι ένα από τα ονόματα που έχω στη λίστα μου».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση της νίκης του Lando Norris στο GP Σιγκαπούρης στο παρακάτω βίντεο.

Επιπλέον ο Binotto εξήγησε το λόγο που δεν έχει παρθεί ακόμη η απόφαση για τον δεύτερο οδηγό της Audi/Sauber για το 2025:

«Έχουμε την πολυτέλεια να μην πάρουμε βιαστικές αποφάσεις. Όλες οι υπόλοιπες ομάδες έχουν αποφασίσει τους οδηγούς τους για την επόμενη χρονιά. Έχουμε δύο επιλογές. Από τη μία η εμπειρία θα μας δώσει περιθώρια βελτίωσης. Από την άλλη, ένας νέος οδηγός με ταλέντο μπορεί να μας βοηθήσει στο ταξίδι προς την κορυφή».

Η Sauber διανύει μία από τις χειρότερες σεζόν της στη Formula 1. Έπειτα από 18 Grand Prix βρίσκεται στην τελευταία θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών, καθώς δεν έχει σκοράρει ακόμη βαθμούς.

Δείτε την ομάδα του Automotonews να αναλύει πώς μπορούν οι αγώνες της Formula 1 να γίνουν ακόμη πιο συναρπαστικοί.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles