spot_img

Antonelli: «Στόχος οι νίκες το 2025, είμαι έτοιμος για την F1»

O οδηγός που θα αντικαταστήσει τον Lewis Hamilton στη Mercedes, Kimi Antonelli, μίλησε για τις προσδοκίες που έχει για την παρθενική του σεζόν στην F1.

Το 2025 θα κάνει ντεμπούτο στη Formula 1 o Kimi Antonelli. Ο Ιταλός θα γίνει οδηγός της Mercedes-AMG και θα πάρει τη θέση του Lewis Hamilton. Η πρώτη του επαφή με μονοθέσιο της F1 έγινε σε επίσημη διαδικασία ήταν στο FΡ1 του GP Ιταλίας. Πέραν αυτού καθ’ όλη τη διάρκεια του 2024 πραγματοποιεί ιδιωτικές δοκιμές με μονοθέσιο διετίας της γερμανικής ομάδας.

Ο Antonelli, που τον είδαμε στο FP1 του GP Μεξικού θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της γενιάς του και αρκετοί τον θεωρούν ως μελλοντικό παγκόσμιο πρωταθλητή. Ενόψει της παρθενικής του σεζόν στη Formula 1, o Ιταλός μίλησε στην Gazzetta dello Sport για το τι τον περιμένει το 2025.

«Νιώθω έτοιμος για την F1. Η ταχύτητα δεν πιστεύω πως θα είναι πρόβλημα. Το μόνο που θα χρειαστεί πάρα πολλή δουλειά θα είναι το πώς θα μπορέσω να διαχειριστώ με τον καλύτερο τρόπο το τριήμερο και πώς θα συνηθίσω όλες τις διαδικασίες. Θα έχω πολλά πράγματα που πρέπει να μάθω».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση της νίκης του Charles Leclerc στο GP ΗΠΑ στο παρακάτω βίντεο.

Επιπλέον, αποκάλυψε τους στόχους που έχει ορίσει για την πρώτη του σεζόν:

«Ξεκάθαρα το να κερδίσω μερικούς αγώνες του χρόνου θα ήταν ένα όνειρο. Δεν θα είναι εύκολο διότι όλες οι ομάδες θα έχουν ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο την επόμενη σεζόν. Θα είναι δύσκολο, όμως αυτός είναι ο στόχος μου. Μερικά βάθρα θα είναι επίσης πολύ καλά, όμως ο κύριος στόχος μου είναι να πάρω μερικές νίκες».

Ο Antonelli είναι μόλις 18 ετών και φέτος αγωνίζεται στη Formula 2 έχοντας κατακτήσει δύο νίκες.

Επρεπε να τιμωρηθεί ο Norris για το προσπέρασμα στον Verstappen; Γιατί η οδήγηση του Verstappen προκαλεί αντιδράσεις; Έκαναν τη δουλειά τους οι αγωνοδίκες; Οι απαντήσεις παρακάτω.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

 

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles