spot_img

Αποκαλύφθηκε η νέα και επιβλητική Porsche Cayenne(vid)

H Porsche αποκάλυψε και επίσημα τη νέα γενιά της Cayenne, λίγες ημέρες πριν κάνει την επίσημη παρουσίασή της στην έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

To νέο SUV της γερμανικής εταιρίας έχει πολλές αλλαγές σε σχέση με την προηγούμενη γενιά, με τις μεγάλες εισόδους αέρα και τους προβολείς LED να ξεχωρίζουν. Επιπλέον σύμφωνα με την Porsche, η οροφή της Cayenne έχει χαμηλότερη γραμμή, κάτι στο οποίο βοηθάει στην στάση του αυτοκινήτου. Άλλες αλλαγές που μπορούμε να παρατηρήσουμε, είναι στα πίσω φώτα τα οποία φέρνουν πολύ κοντά στην PAnamera Sport Turismo. Τέλος, η νέα Cayenne διαθέτει μεγαλύτερες ζάντες αλουμινίου.

Η μεγαλύτερη αλλαγή της νέας γενιάς του SUV, είναι στο εσωτερικό του. Στην καμπίνα, θα υπάρχει νέα κεντρική κονσόλα, η οποία διαθέτει ένα συνδυασμό αναλογικών και ψηφιακών χειριστηρίων. Στο σύστημα ψυχαγωγίας, η κεντρική οθόνη έχει μέγεθος 12 ιντσών και έχει τη δυνατότητα να συνδεθεί στο διαδίκτυο.

Στα κινητήρια σύνολα της Cayenne, βλέπουμε αρχικά τον υπερτροφοδοτούμενο V6 3.0 λίτρων που αποδίδει 340 ίππους και 450 Nm ροπής. Στο πακέτο του συγκεκριμένου κινητήρα ονόματι Sport Chrono, περιλαμβάνεται ένα 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο και ένα ενεργό σύστημα τετρακίνησης. Το αποτέλεσμα; Τα 0-100 χλμ/ώρα πραγματοποιούνται σε μόλις 5.9 δευτερόλεπτα. 

Πέραν του V6, στη γκάμα θα υπάρχει και ο 2,9 λίτρων V6 twin-turbo βενζίνης με 440 ίππους και ροπή στρέψης 550 Nm. Η επιτάχυνση 0-100 χλμ/ώρα θα γίνεται σε 4.9 δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 265 χλμ/ώρα.

Η νέα γενιά της Cayenne, ζυγίζει 1985 κιλά και είναι κατά 65 συνολικά ελαφρύτερη σε σχέση με πριν. Αυτό έγινε, χάρη στην εκτεταμένη χρήση αλουμινίου.

 

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles