spot_img

Στο “νήμα” θα κριθεί το πρωτάθλημα σύμφωνα με τον Hamilton

O Lewis Hamilton πιστεύει, πως ο φετινός τίτλος μπορεί να φτάσει στη κόψη του ξυραφιού και μέχρι τον τελευταίο αγώνα.

Ο Βρετανός, πήρε μια εντυπωσιακή νίκη στο Βέλγιο, κερδίζοντας στα ίσα τον Sebastian Vettel. Οι δυο τους, για 44 γύρους ήταν πολύ κοντά μεταξύ τους, με τον Γερμανό να έρχεται δύο φορές δίπλα του, όμως δεν κατάφερε να περάσει.

Ο Hamilton έχει 5 νίκες τη φετινή σεζόν έναντι 4 του Vettel, όμως στις pole position, o Βρετανός έχει το πάνω χέρι με 7 έναντι 2 του μεγάλου αντιπάλου του.

Το επόμενο GP είναι στην Ιταλία, τον “Ναό της Ταχύτητας”, σπίτι των Tifosi και της Ferrari. Εκεί, η μάχη θα κορυφωθεί, καθώς μόλις 7 βαθμοί χωρίζουν τους διεκδικητές του τίτλου. Εάν ο Hamilton κερδίσει στην Monza, τότε θα περάσει και πρώτος στη βαθμολογία ανεξαρτήτως αποτελέσματος του Vettel, καθώς έχει περισσότερες νίκες. Όμως η μάχη για τον ίδιο δεν τελειώνει εκεί.

Δεν μπορώ να κάνω προβλέψεις. Από αυτά που έχω ζήσει, τις εμπειρίες που είχαμε και το πόσο κοντά ήμασταν στο Spa, σίγουρα θα συνεχιστεί έτσι και θα κριθεί στο “νήμα”.Είμαι σίγουρος πως περίμενε να κάνω λάθη, αλλά αυτό δεν έγινε.

Ο Βρετανός συνέχισε, λέγοντας τους παράγοντες οι οποίοι μπορούν να παίξουν άκρως σημαντικό ρόλο στην έκβαση της φετινής μάχης.

«Πιστεύω πως η μάχη μπορεί να κριθεί στην αξιοπιστία, στο που θα γείρει η πλάστιγγα της απόδοσης στα χιλιοστά, αλλά και στην απόδοση και σταθερότητά μας.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles