spot_img

Αυτά είναι τα αυτοκίνητα των μεγαλύτερων αστέρων της Rock (18 pics)

Από τον Elvis Presley στον John Lennon, τον Freddie Mercury και τον Bruce Springsteen, τα αυτοκίνητα των Rock Star ήταν πραγματικά εντυπωσιακά.

Όταν είσαι διάσημος Rock Star και ταυτόχρονα λάτρης του αυτοκινήτου δεν γίνεται να μην κατέχεις ένα πραγματικά εντυπωσιακό όχημα. Κλασικά, μοναδικά και πολυτελή αυτοκίνητα περιλαμβάνει η παρακάτω λίστα, με πολλά από αυτά να είναι όσο θρυλικά όσο και οι ιδιοκτήτες τους.

Ο Johnny Cash, είχε μια ειδικά σχεδιασμένη Cadillac κατασκευασμένη από κομμάτια πολλών διαφορετικών μοντέλων της εταιρίας. Ο λόγος, το τραγούδι “One Piece at a Time”.

O λάτρης της ταχύτητας, George Harrison ήταν μια χαρακτηριστική φυσιογνωμία στα paddock της F1. Βέβαια ήταν γνωστός και για την σπάνια  Aston Martin DB5 Kinfauns που κατείχε.

Ο Bruce Springsteen, ήταν ιδιοκτήτης μιας από τις πιο κλασικές Chevrolet Corvette στα μέσα της δεκαετίας του ’70.

Ο Marky Ramone, με κάθε του ευκαιρία έδειχνε την αγάπη του για τα αυτοκίνητα. Στη παρακάτω φωτογραφία, τον βλέπουμε με μία Chrysler Imperial “Green Hornet”.

H Lamborghini Miura είναι ένα από τα ομορφότερα αυτοκίνητα του προηγούμενου αιώνα. Αυτό το γνώριζε καλά ο Miles Davis, ο οποίος μετά από σοβαρό ατύχημα που είχε, αγόρασε ακόμα μία.

H Ford Mustang δεν ήταν δυνατόν να λείπει από τη λίστα, με τους Sonny Bono και Cher να ποζάρουν κρατώντας από μία μινιατούρα.

Ο Elvis Presley αγαπούσε τόσο πολύ την ταχύτητα, καθώς με το που αγόρασε τη συγκεκριμένη Cadillac, φρόντισε να τον σταματήσει η αστυνομία.

Αυτή η Mercedes Benz 600 άρεσε τόσο πολύ στον Pete Townshend, ο οποίος έκανε 5 χρόνια οικονομίες για να την αγοράσει.

Ο Jimi Hendrix βγάζει φωτογραφίες μπροστά από το Dodge Pick-Up του.

Ο Tom Jones κάπου στην Ουαλία, με μια κλασική Rolls Royce Phantom V.

Ο Freddie Mercury με την 85 ίππων Studebaker Champion του 1950.

Η  Bentley S3 Continental του 1966 έκανε τον Keith Richards να ταξιδέψει οδικώς μέχρι το Μαρόκο για να κερδίσει τη καρδιά της Annita Pallenburg.

O Paul Weller, γνωστός λάτρεις του MINI, σχεδίασε το συγκεκριμένο “μικρό”, το οποίο δημοπρατήθηκε για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Jeff Beck, με το θρυλικό Ford Deuce Coupe του 1932.

2.5 εκατ. λίρες δόθηκε η συγκεκριμένη Rolls Royce Phantom του John Lennon σε δημοπρασία το 1985. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει πάρει τον χρωματισμό του, από ένα τροχόσπιτο με μποέμ σχέδια.

Αυτή η θρυλική και πανέμορφη Ferrari 250 GTO, είναι φυσικά του Nick Mason, γνωστός για το εξαιρετικό του γούστο.

Citroën SMs κυρίες και κύριοι, το οποίο είχαν δύο μέλη των Rolling Stones, Bill Wyman και Charlie Watts. Ο δεύτερος όμως δεν ήξερε να οδηγεί.

Η Janis Joplin ήταν η κάτοχος αυτής της κλασικής  Porsche 365 Cabriolet με ιδιαίτερο χρωματισμό.

Πηγή: straightonmusic.com

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles