spot_img

H μάχη με την Ferrari ενθουσιάζει τον Wolff

Με το GP Ισπανίας να είναι όλο και πιο κοντά, ο Toto Wolff επισημαίνει πως η ομάδα του πρέπει να βγάλει το μέγιστο από το μονοθέσιο.

Οι πρωταθλητές φέτος, βλέπουν πως η Ferrari έχει κάνει ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα στη χρονιά, όμως οι νίκες στους τέσσερις πρώτους αγώνες είναι μοιρασμένες. Όμως, στη βαθμολογία των κατασκευαστών, η Γερμανική εταιρία προηγείται με 136 βαθμούς, έναντι 135 της Scuderia.

O Wolff λέει πως η μάχη θα παραμείνει μεγάλη, ενώ δεν πιστεύει ό,τι τα ελαστικά θα παίξουν κάποιο συγκεκριμένο ρόλο.

«Δεν νομίζω πως υπάρχει συγκεκριμένο μοτίβο. Η διαφορά είναι οριακή με τις γόμες των ελαστικών, την αλληλεπίδραση με την πίστα, την επιφάνεια και την θερμοκρασία της. Μετά είναι ο όγκος και ο σκελετός των ελαστικών. Ένα είναι το σίγουρο όμως: Έχουμε ένα πολύ γρήγορο αυτοκίνητο στον αγώνα και στις κατατακτήριες. Απλά πρέπει να το κουρδίσουμε σωστά. Είναι μια συναρπαστική διαδικασία».

Ο Wolff πιστεύει πως τα μονοθέσια των δύο ομάδων είναι το ίδιο γρήγορα και αυτό δίνει κίνητρο στην Mercedes να πιέσει περισσότερο.

«Θα είμαστε πολύ κοντά. Στη πραγματικότητα, περισσότερο από κοντά. Τον χειμώνα η Ferrari ήρθε εδώ με ένα πολύ γρήγορο αυτοκίνητο, το οποίο ταιριάζει πολύ στον Vettel. Πρέπει να πιέσουμε τους εαυτούς μας γα να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν και αν κάνουμε ότι με τον Valtteri στη Ρωσία, τότε θα μπορούμε να τους ανταγωνιστούμε».

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles