spot_img

Αγαπημένος αντίπαλος του Hamilton είναι ο Vettel

Ο Lewis Hamilton αποκάλυψε πως οι μονομαχίες που έδωσε με τον Sebastian Vettel είναι οι αγαπημένες της καριέρας του στην F1.

Οι δύο οδηγοί έδωσαν εξαιρετικές μονομαχίες κατά τη διάρκεια των σεζόν 2017-2018. Ο Γερμανός ήταν τότε στη Ferrari και διεκδικούσε το Πρωτάθλημα από εκείνον της Mercedes. Στις δύο αυτές χρονιές ήταν οι διεκδικητές του Τίτλου, χαρίζοντας έντονες στιγμές εντός πίστας.

Διαβάστε επίσης: Russell: «Η σχέση μου με τον Hamilton είναι τυπική»

Μπορεί ο Hamilton να κέρδισε και τις δύο μάχες, όμως απόλαυσε και με το παραπάνω αυτά τα οποία έζησε. Αναλύει τώρα τον λόγο για τον οποίο επέλεξε τον Vettel ως τον αγαπημένο του αντίπαλο.

Οι αγαπημένες μου μονομαχίες εντός πίστας μέχρι σήμερα είναι με τον Seb. Γνωρίζω πόσο δύσκολο είναι να είσαι εδώ σήμερα, ξέρω πως αγωνιζόμουν ενάντια σε έναν τρομερό οδηγό και όχι μόνο αυτό, αλλά και έναν εξαιρετικό άνθρωπο. Είναι 4-φορές Πρωταθλητής. Συνολικά όταν αγωνίζεσαι ενάντια σε μια άλλη ομάδα όπως τότε με την Ferrari που ήταν πολύ δυνατή, χρειάστηκε να δώσουμε πολλά ώστε να μείνουμε προσηλωμένοι και να αποδίδουμε δυναμικά βδομάδα με τη βδομάδα. Μπορεί να ήταν δύσκολη περίοδος για εμάς, όμως μας έφερε πιο κοντά διότι ο σεβασμός που έχουμε μεταξύ μας είναι τεράστιος.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με το Preview του GP Imola.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο γεγονός πως γίνεται έντονη κουβέντα για την επικείμενη μονομαχία του φέτος με τον Max Verstappen. O Βρετανός παραθέτει την άποψή του λέγοντας πως κάθε μάχη είναι ξεχωριστή.

Εγώ θέλω να αγωνίζομαι ενάντια στους καλύτερους οδηγούς. Μετέπειτα, θα προσπαθώ να βγάλω λίγο παραπάνω από τους αντιπάλους μου, ώστε να πάρω τα αποτελέσματα που θέλω. Τώρα με τον Max είναι διαφορετικά. Δεν έχει το παρελθόν του Seb αλλά έχει την ευκαιρία να γίνει Πρωταθλητής. Αν αυτό γίνει τώρα ή στο μέλλον εξαρτάται από την δουλειά που θα κάνω εγώ και η ομάδα.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Εσείς ποιος θεωρείτε πως είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος που είχε ο Hamilton στην καριέρα του;

Δείτε το GP Βελγίου της Κατηγορίας Pro-Am για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles