spot_img

Russell: «Η σχέση μου με τον Hamilton είναι τυπική»

Ο George Russell μίλησε για την σχέση του με τον Lewis Hamilton μετά τον αγώνα στο GP Σακχίρ, τον Νοέμβριο του 2020.

Ο οδηγός της Williams πέρυσι κλήθηκε να αντικαταστήσει τον 7-φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον ιό του Covid-19. Το αγωνιστικό εκείνο τριήμερο όμως ανατράπηκε γρήγορα από όνειρο σε εφιάλτη, μετά το λάθος της Mercedes στα pit stops του αγώνα.

Διαβάστε επίσης: Μεγάλες οι προσδοκίες της Ferrari για το 2022

Παρά την έκβαση του αγώνα, ο Βρετανός άφησε αρκετά δυνατές εντυπώσεις τόσο στο κοινό όσο και στην ομάδα. Σύντομα άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες που τον ήθελαν αντικαταστάτη του Valtteri Bottas για την φετινή σεζόν. Παρ’ όλα αυτά, ο Φινλανδός οδηγός είχε ήδη υπογράψει το συμβόλαιό του με την ομάδα και το σενάριο να αντικαταστήσει τον Hamilton ήταν απίθανο.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με το Preview του GP Imola.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο 23χρονος διευκρίνισε πως το περσινό συμβάν δεν άλλαξε την σχέση του με τον Πρωταθλητή.

Νομίζω η σωστή ερώτηση θα ήταν το εάν μιλήσαμε καθόλου με τον Lewis μετά το Μπαχρέιν. Όχι λοιπόν δεν μιλήσαμε, όπως δεν θα μιλούσαμε μετά από οποιονδήποτε αγώνα. Είμαστε αντίπαλοι, αν πετύχουμε ο ένας τον άλλον στο εννοείται θα μιλήσουμε. Φέτος συναντηθήκαμε, είπαμε ένα τυπικό “γεια”, αλλά αυτήν τη σχέση είχαμε και πριν τον περσινό αγώνα. Η σχέση μου με τον Lewis είναι καλή και τυπική, όπως είναι δηλαδή και με κάθε άλλο οδηγό του grid. Αυτό είναι το φυσιολογικό και πραγματικά δεν υπάρχει ούτε πίκρα ούτε και κανένα πρόβλημα μεταξύ μας.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Με την μονοετή ανανέωση συμβολαίου του Hamilton, τον μέλλον της Mercedes μοιάζει αβέβαιο. Αντίστοιχα, ο Bottas διανύει το πέμπτο έτος συνεργασίας του με την γερμανική ομάδα και φέτος θα πρέπει να παλέψει για να κρατήσει την θέση του.

Δείτε το GP Βελγίου για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles