spot_img

Αλλαγές στο BoP της GTE στις 6H του Μεξικό

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής επισκέπτεται το Μεξικό για τον 5ο αγώνα της χρονιάς και στην GTE βλέπουμε νέες αλλαγές στο αυτόματο σύστημα Balance of Perfomance.

Οι αλλαγές που προέκυψαν από τον αλγόριθμο της FiA και της ACO, προβλέπουν αλλαγές στο βάρος και την δύναμη ορισμένων αγωνιστικών.

Η Porsche 911 RSR, το Ford GT και η Aston Martin Vantage GTE έχουν δεχθεί μείωση κατά 2 kg στο συνολικό βάρος. Επιπλέον, οι ατμοσφαιρικές Porsche & Aston θα έχουν μεγαλύτερο περιοριστή αέρα κατά 0.1mm, ενώ στο Ford υπάρχει ανάλογη αύξηση στην ώθηση που δίνει το turbo.

Αντίθετα, η Ferrari 488 GTE έχει δεχθεί αύξηση στο συνολικό βάρος κατά 5 kg, ενώ θα έχει και την ανάλογη μείωση στην ώθηση από το turbo σε όλα τα επίπεδα στροφών.

Οι αλλαγές στο BoP γίνονται μέσω του αυτόματου αλγόριθμου που σύλλεξε δεδομένα από τις 6H του Silverstone και του Spa, αλλά και από τις 6H του Nurburgring.

Στην GTE-Am έχουμε μόλις μία αλλαγή στο BoP και αυτή είναι για την Ferrari 488 GTE. Έτσι, τα αγωνιστικά των Clearwater Racing και της Spirit of Race θα έχουν 15 kg αύξηση κατώτατο όριο βάρους.

Οι 6H του Μεξικό, είναι προγραμματισμένες για τις 1-3 Σεπτεμβρίου.  

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles