spot_img

Alonso: «Αν ήμουν διευθυντής θα είχα τον Hamilton μέχρι να γεράσει»

Ο Fernando Alonso μίλησε για το νέο συμβόλαιο του Lewis Hamilton στη Formula 1 και έκανε μια δήλωση που θα συζητηθεί.

Το σίριαλ παραμονής του Lewis Hamilton στη Mercedes-AMG είχε αίσιο τέλος. Ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ανανέωσε με τη γερμανική ομάδα, στην οποία έχει κατακτήσει 6 τίτλους και πολλές, πολλές επιτυχίες. Όπως ήταν αναμενόμενο η είδηση έστρεψε όλα τα βλέμματα πάνω στο γερμανικό στρατόπεδο.

Διαβάστε επίσης: GP Ιταλίας FP2: Ο Sainz έφερε τη Ferrari στην κορυφή

Για την επέκταση της συνεργασίας του Hamilton με τη Mercedes μίλησαν αρκετοί. Ένας από αυτούς ήταν ο Fernando Alonso της Aston Martin. Στο πλαίσιο του Grand Prix Ιταλίας ο Ισπανός ρωτήθηκε αν ήταν σωστή επιλογή της γερμανικής ομάδας να δώσει πολυετές συμβόλαιο στον Βρετανό.

«Ποτέ μου δεν έχω δει κάποιον επικεφαλής ομάδας στην F1 ή το MotoGP να επιλέγει τον πιο αργό από τους δύο οδηγούς που έχει ως υποψήφιους. Αν ήμουν τώρα αφεντικό σε ομάδα και έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα στον Hamilton, τον νεότερο στο grid ή έναν ταλαντούχο οδηγό της Formula 2, θα επέλεγα τον Lewis μέχρι να γίνει 80 ετών. Ή μέχρι κάποιος να μου αποδείξει πως είναι ταχύτερος του Hamilton. Ο Χάμιλτον αποδίδει στο 100% των δυνατοτήτων του και το μόνο του ενδιαφέρον είναι η Formula 1 όπως κι εμένα. Όταν κάποιος νέος ταχύτερος οδηγός έρθει στην F1 ξαναμιλάμε, αλλά προς το παρόν ο Lewis είναι ταχύτερος από όλους».

Οι Alonso και Hamilton είναι οι «παλιές καραβάνες» της Formula 1 και δύο εκ των οδηγών που θα λείψουν από το grid όταν σταματήσουν να αγωνίζονται. Θα καταφέρουν όμως να κατακτήσουν έναν τίτλο ακόμη μέχρι να κρεμάσουν το κράνος τους;

Ακούστε το νέο μας podcast για τη Formula 1 με ανάλυση των τελευταίων εξελίξεων. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles