spot_img

GP Ιταλίας FP2: Ο Sainz έφερε τη Ferrari στην κορυφή

Ο Carlos Sainz ήταν ο ταχύτερος οδηγός στο FP2 του GP Ιταλίας μπροστά στους τιφόζι για λογαριασμό της Ferrari, με τις διαφορές να είναι πολύ μικρές.

Ταχύτερος μετά το δεύτερο 60λεπτο της ημέρας ήταν ο Carlos Sainz της Scuderia Ferrari. O Ισπανός οδηγός ήταν σε εξαιρετική φόρμα και σημείωσε το 1:21,355 με τη μαλακή γόμα ελαστικών στο μέσον της διαδικασίας. Ο χρόνος του ήταν αρκετός ώστε να κρατήσει στη 2η θέση τον Lando Norris της ταχύτατης McLaren για μόλις 19 χιλιοστά του δευτερολέπτου.

Τρίτος ήταν ο Sergio Perez της Red Bull Racing, o οποίος είχε έξοδο στα τελευταία 10 λεπτά της διαδικασίας και τραυμάτισε την RB19 του. Η διαφορά του Μεξικανού από την κορυφή ήταν 0,185 δευτερόλεπτα.

Ακούστε το νέο μας podcast για τη Formula 1 με την ανάλυση του GP Ολλανδίας. 

Ο Oscar Piastri επιβεβαίωσε την ταχύτητα της MCL60 με την 4η θέση στη διαδικασία και ήταν μπροστά από τον Max Verstappen. Ο Ολλανδός παγκόσμιος πρωταθλητής είχε κίνηση στον ταχύτερο γύρο του, όμως ήταν μπροστά από τον Charles Leclerc.

Στην 7η θέση βρέθηκε ο Alex Albon εντυπωσιάζοντας με την ομάδα της Williams, ενώ στην 8η θέση ήταν ο Fernando Alonso. Τόσο η Aston Martin όσο και η Mercedes-AMG δυσκολεύονται ιδιαίτερα στη Μόντσα, με τη διαφορά τους από την κορυφή να πλησιάζει το δευτερόλεπτο. Την πρώτη 10άδα «έκλεισε» ο Nico Hulkenberg της Haas.

Στη διαδικασία δεν είδαμε χρόνο με τη μαλακή γόμα ελαστικών από τον Lewis Hamilton, ο οποίος δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα με το στήσιμο της W14 και έχει πολλή δουλειά μπροστά του για να βελτιωθεί αύριο. Επίσης, ο Lance Stroll δεν σημείωσε χρονομετρημένη επίδοση και δεν έχει καθόλου δεδομένα μετά από μία ημέρα δράσης στη Μόντσα.

Ο Καναδός της Aston Martin ήταν η αιτία που βγήκε η πρώτη κόκκινη σημαία στην αρχή του FP2, καθώς υπήρξε αστοχία στην αντλία καυσίμου της AMR23 του. Τη δεύτερη κόκκινη σημαία την προκάλεσε ο Perez με την έξοδό του στη στροφή Αλμπορέτο στα τελευταία λεπτά της διαδικασίας.

Αποτελέσματα FP2 GP Ιταλίας

Image

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles